Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident la ieşire din Ciocârlia

ro

28 Nov, 2014 20:10 2619 Marime text
În urmă cu câteva minute, un accident rutier a avut loc la ieşire din comuna Ciocârlia. Potrivit celor sosiţi la faţa locului, nu sunt victime încarcerate. Trei autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului o persoană a fost vătămată.

UPDATE ora 21.16

O autospecială de la Detaşamentul de pompieri Medgidia din cadrul ISU Dobrogea. Apelul la 112 a fost făcut de o persoană care credea că maşina va lua foc, întrucât aceasta fumega de sub capotă. Echipajul ajuns la faţa locului a constatat că erau aburi de la radiator.

O persoană a fost transportată la spital. 

UPDATE ora 22.58

O femeie, de 29 ani, din Constanţa a condus un autoturism, pe DN3 în afara localităţii Ciocârlia de Jos, dinspre Cobadin către Constanţa, şi ajungând la Km 231+500m, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 25 ani, din Constanţa, în aceeaşi direcţie de mers, care oprise pentru a efectua viraj la stânga către I.A.S. Cila Cer. În urma coliziunii al doilea autoturism a fost proiectat către înainte pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 30 ani, din Constanţa,
din sens opus .

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 30 de ani din Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii