Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5. Intervenţie de urgenţă, combustibilul curge din cisternă! Accident cu două cisterne care transportau benzină! (galerie foto+video)

ro

24 May, 2016 14:43 6347 Marime text
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi în centrul localităţii Nicolae Bălcescu, pentru asigurare măsuri PSI. A avut loc un accident rutier între două cisterne ce transportau benzină.

La faţa locului intervin două autospeciale de la Medgidia şi un SMURD B. Conform primelor date, cisternele transportau benzină, s-au ciocnit și din una se scurge combustibil.
 
Vom reveni cu imagini de la faţa locului.

UPDATE 5, ora 16.13
 
Potrivit informaţiilor noastre, fiecare cisternă conţinea 26 de tone de benzină.

UPDATE 4, ora 16.00
 
În contextul acestui accident, amintim că astăzi se împlinesc 12 ani de la accidentul de la Mihăileşti, când un camion încărcat cu 20 de tone de azotat de amoniu s-a răsturnat. Ceea ce părea un banal accident de circulație, fără victime, s-a transformat, în doar câteva clipe, într-un măcel. Bilanţul a fost dramatic: 18 morţi şi 13 răniţi. Printre cei care şi-au pierdut viaţa atunci numărându-se şi pompieri.

UPDATE 3, ora 15.43
 
Potrivit surselor noastre, una dintre cisterne a oprit la trecerea de pietoni, iar şoferul celeilalte cisterne a intrat în coliziune cu autovehiculul din față. Poliţia va determina cum s-a produs accidentul cu exactitate.

De asemenea, se pare că cele două cisterne veneau de la Petromidia, iar şoferii ar fi colegi, din Republica Moldova.

UPDATE 2, ora 15.18

Circulaţia este deviată prin sat.
 
UPDATE 1, ora 15.10

În aceste momente, cei de la ISU lucrează împreună cu SAJ-ul și Poliția pentru dislocarea celor două cisterne.S-a perimetrizat zona şi se asigurp măsurile specifice în astfel de situații. Combustibilul curge din cisternă!

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii