Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Județul Constanța Locuitorii din satul Conacu deplâng dispariția tânărului spânzurat (VIDEO)

ro

15 Apr, 2024 14:44 1215 Marime text
  • Bărbatul din localitatea Conacu, care și-a găsit sfârșitul într-o anexă a locuinței sale, pe care a și incendiat-o, este regretat de vecinii săi. Aceștia au avut numai cuvinte de laudă la adresa sa și au declarat că nu pot accepta încă gândul că tânărul a părăsit această lume. Oamenii din sat spun că gelozia l-a împins spre acest gest.
Avea 44 de ani, era un om gospodar, nu se dădea în lături atunci când venea vorba de muncă și sărea în ajutorul tuturor celor care i-l cereau.” - așa îl descriu vecinii pe bărbatul care a s-a sinucis, noaptea trecută, în anexa casei sale. Aceștia spun că era o fire sociabilă și că nici nu și-ar fi închipuit că ar putea recurge la un asemenea gest vreodată.
 
Urmăriți video de mai jos:


 
Alți localnici spun că acesta și-a schimbat comportamentul, de la o vreme, pe fondul unor gelozii și certuri în familie, iar că probabil din această cauză și-ar fi încheiat socotelile cu viața, însă nu înainte de a da foc la casă și la magazinul pe care îl deținea. În urma lui au rămas numai scrum și lacrimi din partea familiei. Avea nevastă și doi copii.

Reamintim că noaptea trecută, 15.04.2024, pompierii au fost sesizați pentru stingerea unui incendiu survenit la o proprietate din localitatea Conacu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, la fața locului au intervenit Garda 2 Chirnogeni cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD B2 și Stația Tuzla cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.

După intervenția pompierilor a fost descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului de 44 de ani.

Oficial de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța:

La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din satul Conacu a izbucnit un incendiu.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

După lichidarea incendiului, într-o anexă a imobilului a fost descoperit cadavrul unui bărbat, de 44 de ani.

Din primele cercetări rezultă că acesta s-ar fi spânzurat, după ce ar fi provocat incendierea locuinței. În cauză, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă
.”

Citește și
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii