Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A încercat să dea mită unui polițist pentru a scăpa de un dosar penal, însă a fost prins!

ro

07 Jun, 2016 18:37 2237 Marime text
Ca urmare a denunţului formulat de un poliţist de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (I.T.P.F.) Iaşi – S.P.F. Huşi, la data de 6 iunie a.c., ofiţerii din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au întocmit dosar de cercetare penală unei persoane, sub aspectul comiterii infracţiunii de dare de mită.
În fapt, luni, 6 iunie a.c., in jurul orei 11:00, un bărbat s-a prezentat la sediul S.P.F. Huşi, pentru audiere într-un dosar penal. Cu această ocazie, acesta i-a oferit cu titlu de mită suma de 500 de lei unui agent de poliţie de frontieră, pentru ca omul legii să soluţioneze în mod favorabil un dosar penal în care era suspectat de săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice, având permisul suspendat.
Poliţistul de frontieră a refuzat mita şi a denunţat fapta ofiţerilor din cadrul D.G.A. – S.J.A. Vaslui, care s-au prezentat la faţa locului împreună cu procurorul de caz şi au constatat comiterea infracţiunii.
Acum, bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de dare de mită.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii