Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost lansat "Registrul Comerţului" pentru firme din 27 de ţări

ro

01 Jul, 2015 17:03 1534 Marime text
RisCo.ro lansează serviciul "Rapoarte Internaţionale" care oferă acces la datele firmelor din 27 de ţări ale lumii.

Cele 27 de ţări pentru care sunt disponibile rapoartele internaţionale sunt: Germania, Franţa, Spania, Marea Britanie, Austria, Belgia, Cehia, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovenia, şi Suedia, la care se adaugă Statele Unite şi Australia.

RisCo oferă două tipuri de rapoarte internaţionale: unul de tip Registrul Comerţului şi un altul de tip Credit Report.

Raportul Registrul Comerţului oferă informaţii despre situaţia juridică a firmei: datele oficiale de identificare ale firmei, locaţie, starea firmei (în funcţiune sau suspendată) şi persoane abilitate să reprezinte firma respectivă. Acest raport reduce riscul de a încheia contracte cu firme care au fost radiate sau care nu există ori cu persoane neabilitate să reprezinte respectivele firme.

Raportul de Credit analizează situaţia financiară a companiei, rolul acestuia fiind acela de a oferi o imagine asupra bonităţii financiare în cazul în care se doreşte încheierea de contracte. Structura acestui tip de raport diferă de la o ţară la altă.

Verificarea firmelor pe plan internaţional se face prin intermediul sistemului de credite RisCo, iar pentru achiziţionarea acestora este necesar să aveţi deschis un cont de client.


Sursa: Capital.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii