Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

85% din comunitatea portuară ignorată Operatorul Portuar Constanța, omis de la întâlnirea de mâine cu ministrul Șova

ro

14 May, 2014 20:45 2179 Marime text
Operatorul Portuar Constanța anunță că nu a fost invitat să participe la întâlnirea de mâine care va avea loc între Ministrul Transporturilor, Dan Șova, reprezentanții Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța și reprezentanții autorității locale.

„Operatorul Portuar Constanța își exprimă indignarea că la un astfel de eveniment important nu a fost invitată Organizația, care reprezintă peste 85% din comunitatea portuară”, se arată într-un comunicat de presă.

„Apreciem că în mod intenționat nu am fost invitați, întrucât este binecunoscută opoziția Operatorului Portuar în ceea ce privește transferul cu titlu gratuit al unui pachet de 13% din capitalul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța către Consiliul Local Constanța. Reafirmăm pe această cale poziția fermă a Organizației Patronale Operatorul Portuar Constanța, în sensul păstrării controlului statului român prin Ministerul Transporturilor asupra Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, prin menținerea pachetului majoritar din capitalul social al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, având în vedere că: 1. Portul Constanța reprezintă un obiectiv strategic de interes național; 2. Compania Națională Administrația Porturilor Constanța are rolul de autoritate portuară; 3. Toate investiții în infrastructură portuară au fost efectuate de statul român, fiind susținute și garantate prin Ministerul de Finanțe și Ministerul Transporturilor”, se menționează în același document mediatic.

Amintim că ministrul Transporturilor, Dan Şova, va face declaraţii de presă, mâine, 15 mai, la ora 15.30, la sediul Companiei Naţionale „Administraţiei Porturilor Maritime” SA Constanţa.
Alături de ministrul Transporturilor, la întâlnirea cu presa, la care nu a fost invitat Operatorul Portuar Constanța, vor participa primarul municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre şi conducerea CN „APM” SA Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii