Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoutilitară căutată de autoritățile din Italia, descoperită de poliţiştii de frontieră în Portul Constanța

ro

20 Mar, 2024 10:56 500 Marime text
Sursa foto: Garda de CoastăPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanța o autoutilitară marca Daimler Chrysler, căutată de către autoritățile din Italia.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, în ziua de 19.03.2024, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Constanța Sud, aflați în incinta unui operator portuar, au efectuat controlul asupra unei autoutilitare marca Daimler Chrysler, tip betonieră, înmatriculată în Polonia, condusă de către un bărbat, în vârstă de 58 de ani.

„În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Italia.
Autovehiculul, evaluat la aproximativ 60.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.
În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Citește și: 

Captură în PTF Negru Vodă, județul Constanța! Ce au găsit polițiștii de frontieră într-un autoturism sosit din Turcia (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii