Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

130.000 de persoane au trecut graniţele în ultimele ore La punctele de trecere Vama Veche şi Negru Vodă se circulă normal

ro

28 Dec, 2015 12:01 1626 Marime text
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a dat publicităţii, în această dimineaţă, mai multe informaţii legate de situația la frontiere din  ultimele 24 de ore.

Astfel, traficul de persoane și mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de aproximativ 129.700  treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire din țară și de peste 32.200  treceri mijloace de transport.
 
La punctele de trecere spre Bulgaria, Vama Veche şi Negru Vodă, se circulă bine în acest moment, media timpilor de aşteptare fiind de 2 minute, potrivit site-ului Poliției de Frontieră.  

Cel mai aglomerat punct de trecere de frontieră este la PTF Siret, la graniţa cu Ucraina, unde media timpului de aşteptare este de 25 de minute. Precizăm că aglomeraţie este doar  pe banda de intrare în ţară.

Pentru evitarea aglomerarilor, Politia de Frontiera Romana recomanda participantilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita, astfel incat sa se preintampine aparitia suprasolicitarilor, din punct de vedere al tranzitului, doar a unora dintre acestea, din cauza unui numar mare de calatori, intr-un timp foarte scurt, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

În zonele de competență — punctele de trecere și 'frontiera verde' — polițiștii de frontieră au constatat 25 fapte ilegale (infracțiuni și contravenții) săvârșite atât de cetățeni români cât și străini.  Valoarea amenzilor contravenționale aplicate se ridică la 8.900 lei.

Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituții, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în țară), care depășeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 112.930 lei.
 
Sursa foto: romaniaregional.ro
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii