Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 89 la sută dintre respondenţi cred că ar trebui majorate sancţiunile în cazurile de ultraj împotriva poliţiştilor

ro

11 Dec, 2017 00:00 1516 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa a derulat, în perioada 4 - 10 decembrie, un sondaj de opinie cu întrebarea „Credeţi că ar trebui majorate sancţiunile în cazurile de ultraj împotriva poliţiştilor?“.
 
89% dintre respondenţi susţin că ar trebui majorate sancţiunile în cazurile de ultraj împotriva poliţiştilor. Asta în timp ce restul participanţilor, 11%, nu sunt de acord ca sancţiunile să fie majorate.
 
În continuare, redăm şi câteva dintre comentariile celor care au participat la sondaj:
 
Costel S.: „Trebuie judecate în regim de urgenţă asemenea fapte și acte, cu făptuitorul în arest preventiv, iar în cele 29 de zile să se și pronunţe condamnarea. Numai pedepse privative de libertate, fără pedepse cu suspendare“.
 
Viorica R.: „Da! Modificaţi statutul poliţistului la propunerile celor din sistem, care ştiu foarte bine ce se întâmplă în interior!“
 
Costel I.: „Da! Judecaţi în regim de urgenţă şi aplicate pedepse, ca exemplu“.
 
Paul: „Degeaba se majorează pedepsele dacă domnii magistraţi le dau cu suspendare“.
 
Claudiu: „Mărirea pedepselor pentru astfel de fapte rezolvă doar o parte a problemei. Dacă ai parte de așa ceva, bine ar fi să se și aplice legea, dar dacă ai un șef care fuge de astfel de evenimente, ăsta sigur nu te va sprijini, ba chiar va căuta să te convingă că tu ai fost de vină și asta doar ca să nu se înregistreze în unitatea lui un astfel de eveniment“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii