Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lasagna cu ciuperci, spanac si dovleac

ro

09 Apr, 2013 09:16 2270 Marime text
Nu stim altii cum sunt, dar cand eram mici si auzeam de spanac, fugeam de rupeam pamantul. Acum am manca spanac incontinuu, asa ca incercam sa gasim mereu noi si noi feluri de a-l intrebuinta.

Ingrediente

500 g dovleac, tocat
2 linguri ulei de masline
1 ceapa, curatata si tocata
300 g ciuperci, taiate
2 catei de usturoi, curatati si taiati
400 g pulpa de rosii cubulete
2 linguri suc de rosii picant
sare si piper negru proaspat macinat
250 g spanac congelat
2 linguri malai
1/2 l lapte
30 g unt
6 foi de lasagna
2 linguri parmezan ras
putin maghiran, dupa gust

Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii