Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descopera.ro 5 motive pentru care 2013 a fost cel mai bun an din istorie

ro

18 Dec, 2013 16:09 1909 Marime text
După taifunul Haiyan şi dezastrul din Filipine, războiul din Siria, discuţiile legate de spionajul NSA şi multe alte evenimente nefericite, mulţi dintre noi se bucură de venirea noului an şi speră ca 2014 să fie unul mai bun.

Însă, dacă faceţi parte dintre oamenii care cred că anul ce tocmai este pe sfârşit a fost unul rău, atunci trebuie să ştiţi că vă înşelaţi. De fapt, avem toate motivele să credem că 2013 a fost cel mai bun an din istoria omenirii.

Contrar a ceea ce probabil credeţi, practic, toate cele mai importante forţe care contribuie la o viaţă mai bună pentru oameni (precum factorii care determină speranţa de viaţă şi nivelul fericirii) se îndreaptă spre un drum extrem de bun. Deşi, nu este exclusă posibilitatea ca acest progres să fie distrus de un dezastru natural, efectele vor trebui să fie dramatice pentru a putea să depăşească paşii importanţi pe care i-am făcut în dezvoltarea lumii.

Iată care sunt cele cinci motive despre care Zack Beauchamp susţine în Think Progress că justifică de ce, în anul care tocmai se scurge, lumea a fost un loc mai bun:

Articolul integral pe Descopera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii