Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat Doru Costea a noului ambasador al Regatului Cambodgiei în România

ro

22 May, 2011 17:23 597 Marime text

Secretarul de stat pentru afaceri globale, Doru Costea, l-a primit în audienţă, la 20 mai 2011, pe Thay Vanna, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare în calitatea de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Cambodgiei în România, cu reşedinţa la Moscova.

Oficialul român a adresat urări de bun venit şi succes în activitatea pe care ambasadorul cambodgian o va desfăşura în ţara noastră şi l-a asigurat deîntregul sprijin al Ministerului Afacerilor Externe pentru îndeplinirea mandatului său.

În cadrul întrevederii au fost trecute în revistă stadiul şi perspectivele relaţiilor bilaterale, fiind subliniată importanţa revigorării dialogului politic la toate nivelurile, care să susţină dezvoltarea schimburilor în domeniile economic şi cultural între România şi Regatul Cambodgiei.

Secretarul de stat a arătat, în context, că prezenţa României, ca stat membru al Uniunii Europene, şi Cambodgiei, ca membru al Asociaţia Naţiunilor din Sud-Estul Asiei - ASEAN (Association of Southeast Asian Nations) trebuie valorificată şi prin intermediul mecanismelor de dialog şi cooperare existente în cadrul Reuniunii Asia - Europa / ASEM (Asia Europe Meeting)

Totodată, au avut un schimb de opinii privind subiecte de interes comun de pe agenda internaţională.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii