Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coffee shop la tine acasă cu noua campanie promoţională OMV

ro

07 Jul, 2011 16:38 2001 Marime text

Coffee shop la tine acasă cu noua campanie promoţională OMV

 - Clienţii OMV pot achiziţiona sistemul de băuturi şi accesoriile NESCAFE® Dolce Gusto® la preţuri reduse cu până la 46%
 - Mecanism accesibil de colectare a punctelor bonus
 - Promoţia se desfăşoară în perioada 7 iulie – 4 octombrie 2011

Între 7 iulie şi 4 octombrie 2011, cumpărăturile la OMV aduc clienţilor puncte bonus şi posibilitatea de a achiziţiona sistemul de băuturi şi accesoriile NESCAFE® Dolce Gusto® la preţuri reduse cu până la 46%, în toate staţiile OMV din România. Colecţia include şase produse elegante, de cea mai bună calitate. În afară de designul deosebit, toată gama de sisteme de băuturi NESCAFE® Dolce Gusto® se distinge prin presiunea profesională de 15 bari, care are ca rezultat mai multă spumă şi o cafea mai cremoasă.
Noua promoţie se adresează tuturor clienţilor care achiziţionează produse şi servicii din staţiile OMV în perioada 7 iulie – 4 octombrie 2011. La fiecare 50 de lei cheltuiţi la o singură tranzacţie pentru autoturisme, clienţii primesc un autocolant cu un punct bonus şi talonul de participare la promoţie. Mai mult, pentru fiecare alimentare de minim 50 de lei cu motorină OMV MaxxMotion Diesel sau benzină OMV MaxxMotion 100, se va acorda un număr dublu de puncte bonus. În cazul camioanelor, valoarea minimă a tranzacţiei este de 200 de lei.
Pentru fiecare 10, 15 sau 20 de puncte colectate în perioada promoţiei, clienţii OMV beneficiază de o reducere de 45% la cumpărarea sistemului de băuturi NESCAFE® Dolce Gusto® Melody 2 şi de până la 46% la accesoriile Dolce Gusto®: set ceşti espresso sau cappuccino în modele disponibile exclusiv la OMV, set linguriţe espresso sau cappuccino, suport pentru depozitarea capsulelor.
Astfel, la colectarea a 20 de puncte pe talon, clienţii pot cumpăra sistemul NESCAFE® Dolce Gusto® Melody 2 cu doar 299,99 lei, faţă de 550,00 lei, beneficiind de o reducere de 45% faţă de preţul de la raft. Sistemele de băuturi NESCAFE® Dolce Gusto® reprezintă soluţia practică şi rapidă pentru realizarea a numeroase preparate din cafea, dar şi a îndrăgitelor băuturi pe bază de cacao pentru cei mai mici membri ai familiei.
„Ca de fiecare dată, OMV vine în sprijinul generaţiei moderne, active, cu o ofertă atractivă şi produse utile, de cea mai bună calitate. Prin această campanie, clienţii noştri beneficiază de preţuri foarte avantajoase la sisteme şi accesorii pentru prepararea şi servirea cafelei, unele dintre acestea fiind comercializate în exclusivitate la OMV”, a spus Rainer Schlang,  Director General OMV Petrom Marketing.
Mai multe informaţii despre campanie şi regulamentul acesteia sunt disponibile pe website-ul www.omv.ro şi la cerere în toate staţiile de distribuţie carburanţi OMV din România.
Informaţii generale:

OMV Aktiengesellschaft
Cu vânzările grupului de 23,32 miliarde de euro şi o forţă de muncă de 31.398 de angajaţi în 2010, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale austriece listate la bursă. În domeniul Explorare şi Producţie (E&P), OMV activează în două ţări principale, România şi Austria, şi deţine un portofoliu internaţional echilibrat. La sfârşitul anului 2010, OMV deţinea rezerve dovedite de petrol şi gaze naturale de aproximativ 1.15 miliarde bep şi a înregistrat o producţie de aproximativ 318.000 bep/zi în 2010. În domeniul Gaze Naturale şi Energie (G&P), OMV a comercializat aproximativ 18 miliarde m3 de gaze naturale în 2010. În domeniul Rafinare şi Marketing (R&M), OMV avea la sfârşitul anului 2010 o capacitate anuală de rafinare de 22,3 milioane de tone şi aproximativ 4.800 de staţii de distribuţie carburanţi în 13 ţări, printre care şi Turcia. În Austria, OMV operează o reţea de conducte cu o lungime de 2.000 de km şi cu o capacitate comercială de circa 89 miliarde m3 în 2010. Cu o capacitate comercială de aproximativ 34 miliarde m3 în 2010, platforma de gaze naturale a OMV, Central European Gas Hub, se numără printre cele mai importante centre de gaze naturale din Europa Continentală. OMV şi-a consolidat poziţia prin cumpărarea pachetului de 96% din acţiunile Petrol Ofisi, compania turcească lider în segmentul comercial şi de retail.
Prin strategia sa 3plus, OMV combină puterea diviziilor E&P, G&P şi R&M pentru a se asigura că acestea oferă cele mai bune servicii de aprovizionare posibile pe cele trei pieţe principale din Europa Centrală şi de Est, Europa de Sud-Est şi Turcia. OMV foloseşte sinergiile care rezultă din combinarea acestor puncte forte pentru a îşi extinde lanţul de aprovizionare cu petrol şi gaze naturale, până la energie electrică şi, în cele din urmă, energie regenerabilă.
Sustenabilitate


OMV este semnatar al UN Global Compact şi un susţinător activ al valorilor înscrise în Codul său de Conduită. Acestea includ un puternic simţ al responsabilităţii faţă de mediul social şi natural, în special în regiunile slab dezvoltate economic. OMV se preocupă continuu de problemele economice, de mediu şi sociale legate de operaţiunile sale într-un mod responsabil. Compania raportează activităţile sale de sustenabilitate în cadrul unui raport realizat conform normelor Global Reporting Initiative.
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
Biroul de presă OMV Petrom   
press.office@petrom.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii