Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Un șofer a dat dovadă de inconștiență fără margini

ro

02 Feb, 2014 17:55 1874 Marime text
Inconștiență fără margini! S-a crezut șofer profesionist, însă a dovedit că este doar un amator. Este vorba despre un șofer constănțean care a provocat un accident în urma căruia au rezultat mai multe victime. În cele din urmă, iresponsabilitatea de care a dat dovadă șoferul care a provocat accidentul, l-a băgat în spital.

Nu a ținut cont că șoseaua era acoperită cu gheață și a avut încredere prea mare în instinctul său de șofer. A vrut să depășească o dubă ce circula regulamentar, dar a sfârșit intrând în coliziune cu aceasta. Șoferul dubei povestește că inconștiența celui care a produs accidentul a fost fără margini!
“Nemernicul ăsta a intrat în depășire, nu are cauciucuri de iarnă, a pus frănă și s-a rotit. Impactul normal că a fost mare, m-a dat cu capul de parbriz, ăsta a fost impactul”, a declarat un șofer dintr-un autoturism implicat în accident.
În urma accidentului de pe strada Vîrful cu Dor din municipiu, atât șoferul care a provocat accidentul, cât și o pasageră din dubă au fost transportați la spital. Ce spune o cunoștiință a conducătorului auto care a fost atât de inconștient încât a plecat la drum fără caucuiucri de iarnă?

“N-a mai făcut accidente. E șofer profesionist”, a spus femeia.
Este atât de profesionist încât nu respectă cele mai elementare reguli pe care șoferii trebuie să le ia în considerare în sezonul rece. Mai ales în condițiile în care Poliția Rutieră a intensificat controalele în trafic în vederea depistării conducătorilor auto care nu au autoturismele echipate cu pneuri de iarnă.
“Până în acest moment au fost depistate 12 autovehicule circulând pe drumuri publice acoperite cu gheață, zăpadă sau polei fără ca acestea să fie dotate cu anvelope specific de iarnă. S-a luat măsura sancționării conducătorilor auto pentru nerespectarea prevederilor Codului Rutier”, a declarat Cristina Vasile, purtător de cuvânt Poliția Rutieră Constanța.
Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
R
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii