Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Un incendiu de proporții a mistuit două case din Eforie Sud

ro

03 Sep, 2013 15:45 2701 Marime text
Puțin după ora patru dimineața a început coșmarul pe strada Mihai Vitezu din Eforie Sud. O bubuitură puternică urmată de flăcări violente i-a scos pe oameni în stradă, doar cu ce aveau pe ei. Trei echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență din Tuzla au intrat în lupta cu flăcările, izbucnite la o anexă a unei gospodării. Focul a fost atât de violent încât mai multe încăperi au fost mistuite, la fel și un foișor din curte, și în ciuda eforturilor pompierilor, incendiul s-a extins și a cuprins acoperișul unei gospodării din apropiere. În mijlocul intervenției, o deflagrație era cât pe ce să îi rănească pe pompieri.

Tensiunea a fost de nesuportat pentru una din localnice, care a avut nevoie de intervenția unei Ambulanțe pentru a-și reveni din sperietură.  După mai bine de o oră de eforturi, militarii au lichidat incendiu. După primele cercetări se pare că de vină pentru izbucnirea acestuia este chiar neglijența proprietarilor uneia dintre locuințe, care au lăsat un aragaz deschis, nesupravegheat.
Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, cine se va face răspunzător de provocarea incendiului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii