Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie salvată de intervenția promptă a polițiștilor din Iaşi

ro

24 Jul, 2023 10:32 1397 Marime text
Sursa FOTO: IPJ Bistriţa-Năsăud
  • Zilele trecute, Alin și Cosmin, polițiști în cadrul Secției nr. 6 Poliție Iaşi erau de serviciu, când un apel 112 semnala un incendiu într-o locuință, cu o persoană în interior.
  • Cei doi polițiști au spart, de îndată ușa apartamentului, observând femeia inconștientă în dreptul intrării de la bucătărie. Pe aragaz ardea o oală.
  • Au oprit aragazul, au scos imediat persoana din casă și au dus-o în apartamentul apelantei, punând-o în poziția de siguranță. I-au verificat semnalele vitale și au constatat că femeia respira. Cel mai probabil era intoxicată cu fum și făcuse un atac de panică.
Zilele trecute, Alin și Cosmin, polițiști în cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași erau de serviciu, când un apel 112 semnala un incendiu într-o locuință, cu o persoană în interior, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.
Era echipajul cel mai apropiat de locul indicat, motiv pentru care s-a deplasat de îndată într-acolo.

Pe scara blocului era fum, pe fereastra bucătăriei ieșea, de asemenea, un fum gros.

Apelanta le-a spus poliţiştilor că, cel mai probabil, vecina ei este inconștientă în locuință, deoarece nu-i descuie ușa.
Cei doi polițiști au spart, de îndată ușa apartamentului, observând femeia inconștientă în dreptul intrării de la bucătărie. Pe aragaz ardea o oală.

Au oprit aragazul, au scos imediat persoana din casă și au dus-o în apartamentul apelantei, punând-o în poziția de siguranță. I-au verificat semnalele vitale și au constatat că femeia respira. Cel mai probabil era intoxicată cu fum și făcuse un atac de panică.
Ulterior, aceasta a fost preluată de echipajul medical ajuns la fața locului și dusă la o unitate medicală. A doua zi a fost externată.
„Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Iași le-a transmis felicitări celor doi polițiști pentru intervenția promptă, care a dus la salvarea femeii!”, a precizat sursa citată.

Alin și Cosmin sunt agenți de poliție în cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași din anul 2022, unde au fost repartizați după absolvirea Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, a încheiat sursa citată.

Citeşte şi:

Adolescent din județul Iași, dat dispărut de câteva zile, găsit în județul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii