Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Salonul de toamnă al artiștilor

ro

13 Oct, 2013 11:13 2178 Marime text
Zeci de artişti şi oameni de cultură au participat seara trecută la Salonul de toamnă. Expoziţia a inclus tablouri realizate de tineri talentaţi, care au surprins emoţia acestui anotimp. Expoziţia de pictură a reunit un grup de 11 artiști din cadrul Uniunii Artiștilor Plastici din Constanța.
 
“Salonul de toamnă expune pe simezele lui, lucrări ce amintesc și transpun emoția aceasta de toamnă, pentru că este o emoție, o explozie de culoare”, a declarat Marian Vintilă, organizator expoziție.

“Socot că expoziția este onorantă, este o expoziție frumoasă, este o expoziție cu temă [...] tema este cuprinsă în aproape toate lucrările pe care artiștii le expun”, a spus Geta Deleanu, muzeograf.

Evenimentul a fost completat de un recital susținut de mezzosoprana Gabriela Dobre, acompaniată de formația Mandolinata.
 
“Am observat că eveniment cu eveniment totul merge într-un crescendo […] am fost uimită  cât de frumoase sunt picturile și cât de talentați sunt pictorii constănțeni”, a declarat Gabriela Dobre mezzosoprană.

Evenimentul a reunit zeci de constănţeni pasionaţi de cultură.  


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii