Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Săgeata așteaptă meciul cu Pandurii Târgu Jiu

ro

03 Oct, 2013 18:09 2268 Marime text
Meci dificil pentru Săgeata Năvodari în runda a X-a, a Ligii I la fotbal. Dobrogenii vor primi vizita vicecampioanei Pandurii Târgu Jiu. Prezenți la conferința de presă premergătoare jocului, antrenorul Tibor Selymes și jucătorul Ioan Mera consideră că îi așteaptă o partidă dificilă, care trebuie tratată cu toată seriozitatea, pentru a evita un eșec.

“E o partidă grea, e un meci foarte greu [...] jucăm cu o echipă foarte bună [...] au un lot numeros și valoros și au de unde să aleagă jucători. O să fie un meci în care noi trebuie să arătăm cam la ce nivel suntem la ora actuală. Cu echipele mici ne-am descurcat destul de bine și acum urmează două meciuri grele și trebuie să vedem cam la ce nivel suntem”, a declarat Tibor Selymes, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.
Ioan Mera unul dintre cei mai experimentați jucători din echipa năvodăreană privește cu încredere viitoarea partidă.

„Întâlnim o echipă bună, o echipă care trage la Campionat, dar noi trebuie să jucăm bine, să jucăm organizat și să nu mai pierdem puncte acasă pentru că jucăm acasă și e normal să mergem la victorie”, a spus Ioan Mera.
Meciul Săgeata Năvodari - Pandurii Târgu Jiu este programat duminică, 6 octombrie, de la ora 17.00, pe stadionul Farul, din Constanța, iar intrarea este liberă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii