Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Năvodari, stațiunea tuturor!

ro

29 Jul, 2014 15:06 1887 Marime text
Stațiunea balneo-climaterică Năvodari este în topul preferințelor turiştilor care vin pe litoral anul acesta. Şi asta pentru că oferta este variată, fie că vorbim de cazare la cort sau în hoteluri luxuase, iar preţurile sunt pentru toate buzunarele. Hotelurile luxoase, camping-urile, plajele intime și liniștea din zona de Nord a litoralului, sunt elementele care atrag anual turiști nu doar din România ci și din străinătate. Turiștii pentru care o vacanță perfectă înseamnă un loc exotic, pot alege Năvodariul. Aici, hotelierii le oferă condiții de cazare incomparabile.Cei care preferă sejururile all inclusive au la dispoziție resorturi luxoase și condiții de înaltă clasă. “Cred că punctul nostru forte este reprezentat de facilități: avem peste șapte piscine, dintre care trei încălzite, programe speciale pentru copii, de la teatru de păpuși la programe artistice, programe pentru adulți cu spectacole în care apar nume mari din lumea artistică. Serviciile de calitate se păstrează și în domeniul culinar”, ne-a spus Roxana Taiss, manager rezervări.
 
Experiența anilor trecuți îi deterimină pe vizitatori să rezerve din timp pachetele turistice. Pentru cei cu buget limitat sau care preferă zonele sălbatice, există spații special amenajate pentru cazarea la cort, chiar pe malul apei. “Avem locuri de cazare, locuri de joacă pentru copii. Am modernizat dușurile, le-am renovat, avem condiții optime și decente pentru a se face turism”, ne-a declarat Costel Ogneru, administratorul unui camping din Năvodari. “Este liniște, nu este atât de aglomerat ca în Mamaia, putem să venim și cu cearceaful, nu este plajă plină de șezlonguri”, ne-a spus o turistă aflată pe litoral, la Năvodari.În ultimii ani stațiunea Năvodari s-a dezvoltat fulminant, iar transformarea este radicală.
 
“Năvodariul, din punctul meu de vedere, va avea o dezvoltare asigurată, fermă, clară, în calitate de stațiune turistică. Dacă în urmă cu câțiva ani nu era nimic amenajat în zonă, acum, la Năvodari se observă clar o dezvoltare a capacităților și serviciilor turistice”, ne-a declarat Corina Martin, președinte al Asociației de Promovare-Dezvoltare Litoral-Delta Dunării.Cât de curând turiștii care vor alege staţiunea Năvodari vor avea la dispoziţie și un parc acvatic, unic prin complexitate şi facilităţi pe litoral.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii