Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Întalnirea clubului de Activități Civice, în cadrul proiectului FĂRĂ BARIERE

ro

30 Apr, 2014 14:03 1895 Marime text
Asociația Culturală Grand Show Constanța, în parteneriat cu Centrul pentru Tineret și Activități Educaționale din Silistra, Palatul Copiilor Constanța și Institutul pentru Promovarea Turismului și Economie Aplicată a organizat, în perioada 25-28 aprilie 2014, la Constanța, Întalnirea clubului de Activități Civice din cadrul proiectului FĂRĂ BARIERE, proiect finanțat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România- Bulgaria 2007-2013.

Întâlnirea Clubului de Activităţi Civice din cadrul Proiectului FĂRĂ BARIERE, s-a desfăşurat pe durata a patru zile, cu participarea unui grup de tineri din România şi Bulgaria. Evenimentul a a vut două componente, una practică şi una educaţională. În cadrul componentei practice, au fost realizate vizite la primăriile din Silistra şi Valu lui Traian, la sediile unor fundaţii din Silistra şi Constanţa, participarea la o emisiune radio pe teme sociale, dar şi alte activităţi practice. Componența educaţională a constat în dezbateri pe teme precum “Imaginea tineretului în mass-media” şi “Tratatul de la Lisabona – argumente pro şi contra din perspective tinerilor”.
Activităţile au fost organizate de Asociaţia Culturală Grand Show, în parteneriat cu Centrul pentru Tineret și Activități Educaționale din Silistra, Palatul Copiilor Constanța și Institutul pentru Promovarea Turismului si Economie Aplicată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii