Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#sărbătoreșteDobrogea Mesajul dr. Cătălin Nicolae Grasa – manager general Spitalul Județean Constanța

ro

30 Nov, 2017 00:00 3439 Marime text
Dobrogea are nevoie de spitale, de medici și de investiții în sănătate. O spun în calitate de părinte, de medic și de manager al celei mai complexe unități spitalicești din regiunea de sud-est. SCJU „Sf Apostol Andrei“ Constanța asigură servicii medicale pentru pacienții din toată Dobrogea. Vorbim despre o unitate construită în anul 1969 și care, în momentul de față, este renovată în proporție de 60%. În aceste condiții, atât eu, cât și colegii mei, facem toate eforturile pentru a le asigura dobrogenilor accesul la un act medical cât mai eficient.
 
În calitate de dobrogean, de medic, dar și de manager al acestui spital, îmi doresc și sper ca, în timp, cu eforturi și înțelegere din partea tuturor factorilor implicați, cea mai mare unitate medicală din Dobrogea să poată fi așezată alături de centrele medicale de tradiție. În acest sens, actuala echipă de conducere face toate eforturile pentru susținerea actului medical fără sincope, 24/7, asigurând medicamente, materiale și echipamentele medicale necesare în stabilirea diagnosticului și pentru tratamentul pacienților. Totodată, susțin că este nevoie de construirea unui spital regional, dar și a unuia de pediatrie, esențiale pentru sud-estul României.

La mulți ani sănătoși tuturor dobrogenilor!  

Cotidianul ZIUA de Constanța publică, în această perioadă, mesaje dedicate Zilei Dobrogei, în cadrul proiectului #SărbătoreșteDobrogea, dedicat împlinirii a 139 de ani de la revenirea provinciei la România și a 17 ani de activitate jurnalistică. Fie că Dobrogea este locul lor natal sau nu, personalități din diferite domenii și reprezentanți ai instituțiilor de pe plan local și național ni s-au alăturat în acest proiect aniversar, transmițând pentru cititorii noștri mesaje dedicate celebrării provinciei istorice dintre Dunăre și mare. Rămâneți alături de noi pentru a marca această sărbătoare!
 
Citește și:
 
Ziua Dobrogei, 139 de ani. 14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
 
Categorie Ziua Dobrogei

#scrieDobrogea: Grigore Antipa, iniţiatorul ştiinţelor mării în România

#sărbătoreșteDobrogea: Mesajul lui Dorin Maer – director CFR SA Constanţa

#sărbătoreșteDobrogea: Mesajul comandorului Nicolae Vatu - şeful Direcţiei Hidrografice Maritime
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii