Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să îl ajutăm pe Dimitri să ajute! (galerie foto)

ro

21 Apr, 2011 00:00 2724 Marime text
start.jpg În urmă cu ceva timp, postam la una dintre rubricile noastre, o "Rugăminte de la Dimitri", un material în care un puşti, elev în clasa a treia, ne roagă să fim alături de el şi de colegii lui de clasă, în proiectul umanitar pe care l-au demarat.

Ca să înţelegeţi mai bine despre ce este vorba, îl las tot pe Dimitri să vă povestească: "Bună ziua, sunt Dimitri Ioniţă. Vă rog să mă ajutaţi în proiectul umanitar derulat la şcoală şi să cumpăraţi de la mine cărţi poştale realizate de mine şi colegii mei de clasă. Toţi banii strânşi îi vom dona unei case de copii. Preţul unui set de 7 bucăţi este de mimim 10 lei. Dacă doriti să le cumpăraţi, daţi-mi un mesaj cu ce cantitate vreţi, iar părinţii mei vi le vor aduce repede. Mulţumesc mult! "

Pentru că ştim cât de important este pentru un copil de nouă ani să vadă că efortul lui este răsplătit, dar şi că rugămitea i-a fost ascultată şi că demersul lui a dat roade, ZIUA de Constanţa a dat o mână de ajutor, comandând cu plăcere, câteva dintre lucrările micuţului. Sunt nişte lucrări incredibile, care, sigur, vor încânta pe toată lumea. Cărţile poştale sunt realizate de mânuţele copiilor. Acum, în prag de sărbătoare mare, putem face un bine, putem reda zâmbetul unor suflete curate.

Pentru cine doreşte să-l susţină pe Dimitri, îl poate contacta la adresa de e-mail: ionita_dimitri@yahoo.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii