Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Zoltan Iaşko şi Răzvan Raţ au lămurit neînţelegerile“ FC Viitorul, precizări în privinţa transferului jucătorului Doru Dumitrescu

ro

12 Apr, 2019 14:54 2259 Marime text
În urma articolului publicat pe site-ul Gazetei Sporturilor („Inginerie financiară făcută de Hagi, păcălit Răzvan Raț“), clubul FC Viitorul face următoarele precizări:


1. Transferul jucătorului Doru Dumitrescu (ca și al tuturor colegilor săi de generație) efectuat în anul 2012 de la Clubul Sportiv Academia de Fotbal Gheorghe Hagi la Fotbal Club Viitorul s-a făcut deoarece noile norme de licențiere ale cluburilor de Liga a II-a și Liga I prevedeau obligativitatea ca orice entitate sportivă din primele două eșaloane ale țării să dețină cel puțin cinci echipe de juniori în competițiile naționale.

Până la acel moment echipele centrului de copii și juniori al Academiei Hagi funcționau sub numele Academia Hagi (echipele de 7-12 ani) și FC Viitorul (echipele de 13-18 ani).

Trecerea lui Doru Dumitrescu de la Clubul Sportiv Academia de Fotbal Gheorghe Hagi la Fotbal Club Viitorul s-a făcut la acel moment fără vreo sumă de transfer.
 
2. Orice club care a dat juniori Academiei Hagi, ce apoi au fost transferați de clubul FC Viitorul, a primit bani din suma de transfer conform procentului existent în înțelegerea dintre cele două părți.
 
3. Și clubul familiei Raț, ca și alte cluburi cu care am colaborat pentru transferul de jucători, și-au primit sau urmează să primească sumele datorate de noi, conform înțelegerilor existente între părți.

Jucătorul Doru Dumitrescu nu a fost transferat definitiv de noi la un alt club și, astfel, nu sunt scadente obligațiile noastre către clubul familiei Raț.

În cazul în care familia Raț a înțeles o altă situație de fapt decât cea reală, nu putem decât să le cerem scuze.

De altfel, directorul sportiv al Viitorului, Zoltan Iasko, și Răzvan Raț au lămurit joi (11 aprilie 2019) aceste neînțelegeri, iar Școala Pitic din Slatina a fost asigurată că-și va primi cele 10 procente dintr-un viitor transfer al jucătorului Doru Dumitrescu.


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii