Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece jucători de la Farul Constanța au fost convocați pentru meciurile naționalelor României și Beninului

ro

03 Sep, 2023 10:20 1092 Marime text
Foto: Farul Constanța

Zece jucători de la Farul Constanța au primit convocări pentru acțiunile echipelor naționale de seniori, U21, U20 și U19 ale României și Beninului, ce se vor desfășura în luna septembrie.
 
Astfel, pentru cele două partide cu Israel (9 septembrie) si Kosovo (12 septembrie) din preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor, selecționerul primei reprezentative, Edward Iordănescu, i-a convocat pe portarul Marian Aioani și mijlocașul Tudor Băluță.
 
Tot la prima reprezentativă, dar la cea a Beninului, a fost convocat și fundașul stânga David Kiki, pentru partida cu Mozambic (9 septembrie), din preliminariiile Cupei Africii pe Națiuni.
 
Ronânia U21 va începe la 12 septembrie, în deplasare cu Albania, campania de calificare la C.E din 2025, iar noul selecționer al reprezentativei U21, Daniel Pancu, a convocat patru jucători de la Farul: Dan Sîrbu (fundaș), Constantin Grameni (mijlocaș), Louis Munteanu și Adrian Mazilu (atacanți).
 
La naționala U20, pregătită de Costin Curelea, an fost convocat, pentru jocurile amicale cu Cehia (7 septembrie, la Târgoviște) și 12 septembrie, cu Portugalia (la Santarem), fundașul Gabriel Dănuleasă.
 
La naționala U19 selecționerul Adrian Dulcea i-a convocat, pentru partidele de pregătire cu Israel (10 și 12 septembrie, în deplasare) pe mijlocașul Luca Banu și atacantul Enes Sali.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii