Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CS Medgidia, meci decisiv pentru calificarea în play-off. „Obiectivul este la distanță de trei puncte“

ro

10 Mar, 2022 00:00 2106 Marime text
 
 Antrenată de Florin Voinea și Radu Began, echipa de pe litoral se află pe locul patru, cu 43 de puncte.
  • În ultimul meci din sezonul regulat, CS Medgidia are nevoie de o victorie la diferență de cel puțin două seturi.
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia dispută joi, 10 martie, partida din etapa a 22-a a Diviziei A1, întâlnind pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia, de la ora 18.00, CS Știința Bacău.
 
Antrenată de Florin Voinea și Radu Began, echipa de pe litoral se află pe locul patru, cu 43 de puncte, iar partida cu formația din Moldova (clasată pe poziția a opta, cu 18 puncte) este decisivă pentru calificarea gazdelor în play-off. „CS Medgidia are în propriile mâini finalul sezonului regulat, unul în care obiectivul clasării pe locul 4 în Divizia A1 este la distanță de trei puncte. Cu un final de sezon în care fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au furnizat un volei spectaculos, a mai rămas de disputat o singură etapă. Medgidia are nevoie de o victorie la diferență de cel puțin două seturi în fața moldovencelor“, este mesajul clubului din Medgidia.
 
În cele 21 de partide jucate până acum, CS Medgidia a înregistrat 15 victorii și șase înfrângeri. Șapte dintre succese au fost realizate cu 3-0, cinci cu 3-1 și trei cu 3-2, iar în ce privește eșecurile unul e cu 2-3, trei cu 1-3, iar două cu 0-3.
 
Cazdele au făcut apel și la suporteri, pentru a veni în număr mare la sală și a le susține pe voleibaliste. „Este un meci decisiv pentru calificarea între primele patru echipe ale României și implicit pentru calificarea în Cupele Europene, iar pentru a atinge acest obiectiv vom avea nevoie de energia tuturor! Vino la meci și fă-te auzit, fii alături de noi în ultimul meci al sezonului regulat. Avem nevoie de tine, căci nu va fi un meci ușor! CS Medgidia este la un pas de a repeta cea mai bună clasare din istorie, iar acest lucru este posibil numai alături de voi! Hai să fim o mare familie! Toate inimile să bată joi într-un singur loc: la Medgidia!“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Voleibalistele de la CS Medgidia au pierdut meciul cu CSM Volei Alba Blaj
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii