Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CS Medgidia au pierdut meciul cu CSM Volei Alba Blaj

ro

07 Mar, 2022 20:02 1961 Marime text
 
 
  • Formația de pe litoral a câștigat primul set, dar la final a cedat.

Formația feminină de volei CS Medgidia a disputat în această seară meciul din deplasare cu CSM Volei Alba Blaj, o restanță din etapa a 14-a a Diviziei A1.

Înainte de partidă, mesajul echipei din județul Constanța a fost:
 

Medgidia nu are prea mult timp să savureze victoria cu Rapid București, joacă, în deplasare, restanța cu Volei Alba Blaj.
 
Fetele noastre sunt în acest moment pe locul 4 în clasament, cu 43 de puncte și au nevoie numai de victorii până la finalul sezonului regulat. Locul din play-off depinde și de rezultatele lui CSM Lugoj în următoarele partide.
 
În schimb, Volei Alba Blaj va intra în această partidă după ce programul său competițional s-a aglomerat teribil, în urma cazurilor de COVID-19 din efectivul echipei. Astfel, gruparea din Alba a jucat marți la Istanbul, semifinala Cupei CEV, cu Eczacibași, joi, la Mioveni, și sâmbătă cu SCM Craiova.
 
Nici săptămâna viitoare (n.r. aceasta) nu va fi mai facilă din acest punct de vedere, întrucât Alba Blaj mai are alte trei meciuri de disputat din competiția internă, în timp ce Medgidia mai are de jucat doar joi, ultima etapă cu Știința Bacău.
 
Va fi un meci interesant, cu două echipe care sunt motivate să țintească victoria și mai ales să urce în clasament.

 
Pe teren, victoria le-a aparținut gazdelor, care s-au impus cu  3-1 (20-25, 25-16, 25-15, 25-20).

Fetele noastre au început curajos partida, acontându-și primul set cu 25-20. Începutul optimist a fost însă doborât rapid de Blaj, care a punctat destul de hotărât, numai cu jucătoare straniere la fileu. Un singur punct a fost realizat tot meciul de o româncă.
 


Blaj a continuat să ne bareze atacurile, fiind superioară la blocaj echipei noastre. Principalele realizatoare ale Medgidiei au fost astăzi Baciu și Rus.
 
S-a terminat 3-1, iar Medgidia se pregătește acum de următoarea partidă din campionat.
 
Joi, de la ora 18:00, vine la Medgidia Știința Bacău, pentru ultimul meci din retur al echipei noastre, s-a arătat pe pagina de Facebook a CS Medgidia după meci.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: captură Facebook Volei Alba Blaj  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii