Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Fetele de la CSM Constanța au învins cu 3-0 Știința Bacău și în al doilea meci (GALERIE FOTO)

ro

24 Mar, 2024 20:58 788 Marime text
 
Echipa feminină de volei a câștigat cu 3-0 și al doilea meci jucat pe teren propriu contra Științei Bacău, în prima rundă din turneul play-out al Diviziei A1.

A doua partidă s-a jucat astăzi, 24 martie 2024, iar formația gazdă, pregătită de Florin Voinea și Radu Began, nu i-a lăsat din nou nicio șansă adversarei, scorul pe seturi fiind 25-17, 25-18, 25-15.

Duelurile acestei întâlniri sunt programate după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

După primele două confruntări, CSM Constanța conduce cu 2-0, iar partida următoare se va disputa la Bacău.

În întâlnirea CSM Constanța - Știința Bacău, situația e clară. Constanța conduce cu 2-0, moldovencele rămânând fără set câștigat în actuala ediție. Echipele se mută acum la Bacău, dar Constanța mai are nevoie de un singur succes pentru a fi sigură că va juca și în sezonul viitor în prima ligă, este mesajul Federației Române de Volei.

Teodora Iancu a fost principala realizatoare pentru echipa de pe litoral, cu 15 puncte și 22 de preluări (27% pozitive), în timp ce Kristiana Petrova a reușit 10 puncte și 13 preluări (38% pozitive, 23% excelente).
 
Liberoul Skarleta Jancova a avut cel mai bun procentaj la recepție, 9 preluări, dintre care 56% pozitive și excelente!
 
Au mai evoluat: Cimpu 6p, Stanchulova 6p, Vilău 5p, Spînoche 4p, Ruci 3p, Grama 1p, Manolachi 1p, Știrbu, Puică.
 

Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au avut nevoie de numai o oră și 5 minute pentru a se impune în Sala Sporturilor, CSM Constanța (locul 9 în sezonul regulat) mai are nevoie de o victorie pentru a tranșa disputa cu Știința Bacău (locul 12), care se desfășoară după sistemul “3 din 5”, însă următoarele două partide se joacă la Bacău. Dacă se impune într-unul dintre cele două jocuri, echipa noastră își asigură menținerea în Divizia A1, la primul său sezon pe prima scenă a voleiului feminin românesc. Hai, Constanța!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)

Citește și:


CSM Constanța
Voleibalistele, pas cu dreptul în play-out (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii