Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Voleibalistele, pas cu dreptul în play-out (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

23 Mar, 2024 17:31 748 Marime text

 


Echipa feminină de volei CSM Constanța a avut un debut de succes, astăzi, 23 martie 2024, în turneul play-out al Diviziei A1.

Jucătoarele pregătite de Florin Voinea și Radu Began se confruntă în prima fază cu Știința Bacău, duelurile acestei întâlniri fiind programate după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Primele două meciuri din serie se joacă la Constanța, iar astăzi CSM Constanța s-a impus lejer, cu 3-0 (25-16, 25-12, 25-13).

Calculul hârtiei s-a respectat, CSM Constanța, care a încheiat pe locul 9 sezonul regular, plecând cu prima șansă, în condițiile în care Știința, o fostă campioană a României, a fost ultima clasată.   

A fost un meci în care Kristiana Petrova a fost principala realizatoare a echipei noastre, cu 17p. Au urmat-o Andreea Cimpu 10p, Iveta Stanchulova 10p, Teodora Iancu 10p, Spînoche 5p, Grama 3p, Manolachi 2p, Ruci 1p, au mai evoluat, Maria Știrbu, Skarleta Jancova (libero), Marilena Puică, Ana Maria Vilău, Greisy Fine Martinez și Minca Cristea fiind menajate, este mesajul CSM Constanța.

 
Al doilea meci din Sala Sporturilor „Simona Amânar“ se joacă duminică, 24 martie 2024, de la ora 15.00, intrarea spectatorilor fiind gratuită.  

Meciul va putea fi urmărit live pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV, pe aplicația mobilă CSM Constanța (Google App & App Store) și pe FRV TV.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


CSM Constanța
Voleibalistele, înfrângere pe terenul CSM Târgoviște
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii