Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Echipele CSM Constanța au avut meciuri dificile în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

20 Nov, 2023 10:10 956 Marime text
 
Voleibaliștii CSM Constanța au avut meci greu pe terenul echipei Dinamo București, în etapa a 4-a a Diviziei A1.
 
Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală au cedat, scor 1-3, pe seturi 22-25, 25-23, 10-25, 15-25.
 
Pentru echipa de pe litoral au evoluat: Dinculescu 15 puncte, Badea 11p, Vidoni 8p, St Jean 8p, Asmarandei 5p, Grigore 2p, Arquez 2p, Gavriz, Săvoiu libero.
 

Grigore & comp au făcut un set secund excelent, reușind să revină de la 17-21 pentru a se impune. Din păcate, nu a fost urmat de o evoluție bună în următoarele două seturi. Urmează un meci în compania unei alte echipe de tradiție, Steaua București, în etapa a 7-a a campionatului. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
În întrecerea feminină a Diviziei A1, etapa a 7-a, CSM Constanța a avut și ea o misiune dificilă, în confruntarea de acasă cu Rapid București.
 
Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au cedat, scor 0-3, dar au pus probleme valoroaselor lor adversare în toate seturile, făcând un meci curajos.
 
Liderul provizoriu al campionatului, care are ca obiectiv primele locuri din campionat, s-a impus la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța cu 25-19, 25-19, 27-25, ultimul set fiind câștigat la mare luptă de giuleștence, care au 6 victorii în 7 partide disputate în acest sezon.
 
Echipa de pe litoral a evoluat cu: Iancu 16 puncte, Martinez 9p, Petrova 7, Grama 5, Manolachi 4, Spînoche 3, Coman 1, Jancova libero, Vilău.
 

Pentru echipa antrenată de Florin Voinea și Radu Began, nou promovată în Divizia A1, urmează două meciuri infernale, cu CSM Volei Alba Blaj, campioana României (în deplasare), și cu CSO Voluntari (pe teren propriu), iar nivelul jocului este de așteptat să crească, în așteptarea a două meciuri la fel de dificile, se menționează pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
În video, urmăriți declarațiile de la finalul meciului cu Rapid București ale antrenorului principal al CSM Constanța, Florin Voinea, ale căpitanului Alexandra Spînoche, ale celei mai bune marcatoare Thea Iancu și ale jucătoarei Ioana Baciu (Rapid București).
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:

 
UPDATE 3. CSM Constanța
Micii voleibaliști au participat și la turneul 2 al Campionatului Național (GALERIE FOTO + VIDEO)


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii