Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei. Duel în familie Surorile Marilena și Andreea Puică, adversare în meciul CSM Constanța - România Under-17 (GALERIE FOTO)

ro

07 Jan, 2024 14:10 1086 Marime text
 
Test util pentru voleibalistele CSM Constanța în compania fetelor de la echipa națională Under-17 a României, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.
 
A fost un meci în care s-a consemnat și un duel în familie, Marilena Puică (CSM Constanța) fiind adversara surorii sale, Andreea (România U-17 / Dinamo București).
 

Un amical în care cele mai “câștigate” au fost tinerele noastre internaționale Alexia Ruci, Bianca Cucu și Maria Știrbu, care au evoluat în ambele tabere, profitând de decizia antrenorilor de a prelungi meciul la 5 seturi și de a oferi minute pe parchet tuturor jucătoarelor, este mesajul CSM Constanța.

 
În primele trei seturi, cele trei tinere internaționale de la CSM Constanța au îmbrăcat tricourile naționalei, pentru ca în ultimele două să treacă de partea cealaltă a fileului, sub comanda lui Florin Voinea și Radu Began.
 
CSM Constanța s-a impus în cele cinci seturi (25-10, 25-16, 25-14, 25-18, 25-22), iar staff-ul echipei de pe litoral a mizat pe: Iancu 15 puncte, Manolachi 12p, Vilău 12p, Cimpu 11p, Puică 10p, Ruci 6p, Grama 6p, Cucu 6p, Martinez 5p, Petrova 4p, Spînoche 2p, Știrbu, Jancova și Cristea libero.
 

După un 2023 promițător, în care naționala antrenată de Adrian Radu a încheiat pe locul 5 la Campionatul Balcanic și a obținut două victorii la Campionatul European U17, viitorul voleiului feminin românesc arată bine, iar fetele de la CSM Constanța, Cucu, Ruci, Știrbu, dar și celelalte tricolore, primesc meci de meci, la senioare, tot mai mult credit, în duelurile tari din Divizia A1. Hai, Constanța! Hai, România!, mai menționează CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:


Volei
CSM Constanța, aproape de victorie contra vicecampioanei CSM Târgoviște! (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii