Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CSM Constanța se duelează cu CSM Lugoj, câștigătoarea Cupei României. „Cu Dinamo, nu a fost ziua noastră“

ro

09 Feb, 2024 17:00 820 Marime text
  • A treia clasată în Divizia A1, CSM Lugoj are 34 de puncte, pe când CSM Constanța ocupă poziția a noua, cu 17 puncte.
  
Meciurile se succed într-un ritm trepidant pentru voleibalistele de la CSM Constanța!
 
Într-o partidă restantă din etapa a 14-a în Divizia A1, marți, 6 februarie 2024, elevele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au cedat în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, 0-3 (18,18,21) cu Dinamo București, experiența oaspetelor fiind decisivă. Următorul meci este programat tot pe teren propriu, duminică, 11 februarie, de la ora 15.00, iar echipa de pe litoral își dorește o evoluție cât mai bună în fața uneia dintre fruntașele clasamentului, CSM Lugoj (câștigătoarea Cupei României), partida contând pentru etapa a 17-a.
 
Florin Voinea„Cu Dinamo, nu ne-am ridicat la nivelul adversarului. E clar că ne-a dominat. Jucătoarele de la Dinamo au fost mult mai atente. Nu pot decât să le felicit. Din păcate, noi nu am reușit să ne confirmăm oarecum poziția noastră, cu un meci bun pe propriul teren. Dar cred că diferența de valoare e destul de mare și nu trebuie să ne ascundem de acest lucru. Însă și noi, la rândul nostru, puteam mai mult. Ultimele meciuri ne dădeau speranță în acest sens. Nu a fost ziua noastră. E greu. Nu avem variante care să poată să schimbe ceva când nu funcționăm la parametri normali. N-avem soluții prea multe, iar acest lucru se vede. Plătim poate tribut și unor săptămâni în care nu am avut tot lotul valid, nu am putut avea un nivel bun de pregătire, iar facturile acestea se plătesc“, a declarat Florin Voinea.
 
Iar după Dinamo vine CSM Lugoj, a treia clasată, cu 34 de puncte, echipă cu 11 victorii și cinci înfrângeri în cele 16 meciuri susținute până acum. De cealaltă parte, CSM Constanța ocupă poziția a noua, cu 17 puncte, având șase victorii și zece înfrângeri.
 
„Urmează o perioadă în care întâlnim numai echipe care își propun obiective mari, de a câștiga o medalie anul acesta. Noi am știut însă să respectăm adversarii și am încercat să le oferim jocuri cât mai performante. Cu Dinamo nu pot spune același lucru, este probabil cel mai slab meci pe teren propriu în compania unor echipe puternice“, a mai spus Florin Voinea.     
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:
 
Voleibalistele de la CSM Constanța, înfrângere cu CS Dinamo București (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii