Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CSM Constanța, înfrângere cu CS Dinamo București (GALERIE FOTO)

ro

07 Feb, 2024 12:20 753 Marime text


Echipa feminină de volei CSM Constanța a susținut meciul restant din etapa a 14-a a Diviziei A1, întâlnind pe teren propriu CS Dinamo București, un adversar redutabil, situat superior în clasament și cu 11 puncte în plus înaintea partidei față de formația de pe litoral.

Confruntarea s-a încheiat cu succesul oaspetelor, în minimum de seturi, scor 3-0 (25-18, 25-12, 25-21).

Pentru echipa de pe litoral au evoluat: Martinez 13 puncte, Iancu 6p, Stanchulova 4p, Cimpu 3p, Petrova 4p, Grama 2p, Spînoche 2p, Jancova libero (21 preluări, 57% pozitive, 24% excelente), Vilău, Manolachi.

În clasament, CSM Constanța (antrenori, Florin Voinea și Radu Began) se află pe locul nouă, cu 17 puncte, având șase victorii și zece înfrângeri.

În meciul următor, din etapa a 17-a, formația constănțeană va juca tot pe teren propriu, cu CSM Lugoj (locul 3, cu 34 de puncte), duminică, 11 februarie, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“.   

CSM Constanța a avut o misiune dificilă în meciul-restanță cu Dinamo București. Voleibalistele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au cedat în fața unor adversare redutabile, care și-au pus în valoare plusul de experiență și au controlat jocul. Echipa noastră rămâne pe locul 9, la 7 puncte distanță de zona play-off a clasamentului. În etapa a XVII-a, CSM Constanța primește vizita unei echipe de top, CSM Lugoj, câștigătoarea Cupei României și medaliata cu bronz din sezonul trecut, aflată acum pe locul 3 în clasamentul Diviziei A1. Duminică, 11 Februarie, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)

Citește și:


CSM Constanța
Voleibalistele au învins în minimum de seturi Știința Bacău. Băieții au condus în deplasare campioana Arcada Galați (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii