Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei. CSM Constanța, meci cu CSM Corona Brașov Florin Voinea - „Cum, în tur, am făcut o surpriză, mergem să luăm cel puțin un punct“

ro

18 Jan, 2024 17:00 863 Marime text

 
  • În etapa precedentă, CSM Constanța a învins CSU Medicina Târgu Mureș cu 3-1 (obținând toate punctele), după ce oaspetele au condus cu 1-0 la seturi. 
 
Echipa feminină de volei CSM Constanța a debutat cu dreptul în noul an și în returul Diviziei A1, învingând pe teren propriu, în etapa a 12-a, CSU Medicina Târgu Mureș, iar jucătoarele pregătite de Florin Voinea și Radu Began își doresc o evoluție bună și un rezultat în consecință și în disputa următoare, de pe terenul CSM Corona Brașov.
 
Florin VoineaCSM Constanța a învins CSU Medicina Târgu Mureș cu 3-1 (obținând toate punctele), după ce oaspetele au condus cu 1-0 la seturi. „Sunt puncte importante, pe care ni le doream. Au fost o pauză și o secetă de victorii. Mă bucur foarte mult că am reușit să debutăm cu o victorie în retur. Într-adevăr, ne-am intrat mai greu în ritm, probabil luna de pauză și lipsa meciurilor s-au văzut, dar am dovedit consistență din setul secund și am reușit să gestionăm foarte bine situațiile de joc“, a declarat Florin Voinea. În acest meci, Andreea Cimpu, de la CSM Constanța, a revenit pe teren într-un meci oficial după un an și a făcut-o într-un succes pentru echipa sa.„Victorie și grea, și frumoasă, dar eram conștiente că așa va fi. Am muncit mult, ne-am revenit cât am putut“, a menționat Andreea.
 
„Am crescut ca joc“
 
Etapa secundă din retur, a 13-a, le aduce ca adversar dificil voleibalistelor de pe litoral, CSM Corona Brașov, meciul fiind programat în Sala Polivalentă „Dumitru Popescu Colibași“ din Brașov, sâmbătă, 20 ianuarie 2024, de la ora 18.30. În tur, CSM Constanța s-a impus cu 3-2, după un meci dramatic.
 
Andreea Cimpu„Corona e o echipă solidă, puternică, dar, cum am făcut o surpriză la Constanța, mergem să luăm cel puțin un punct. Acum va fi puțin mai greu, dar și noi am crescut ca joc și cred că putem merge acolo cu speranțe mari“, a menționat Florin Voinea. „Ca la fiecare meci, ne antrenăm și mergem să câștigăm. Din fiecare partidă vrem să strângem cât mai multe puncte“, a spus și Andreea Cimpu. „Am jucat de multe ori cu echipa Constanței. Acum s-au mai întărit și ele. Sperăm să fie un meci bun. În același timp, nicio partidă nu seamănă cu cealaltă, dar sperăm să facem o treabă bună“, a declarat Diana Ariton, de la Corona Brașov, potrivit paginii de Facebook a clubului de sub Tâmpa.
 
Corona Brașov și CSM Constanța sunt vecine de clasament, ocupând locul 8, cu 20 de puncte, respectiv 9, cu 12 puncte. Formația brașoveană are șapte victorii și cinci înfrângeri în cele 12 partide de până acum, pe când echipa de la malul mării a înregistrat patru victorii și opt eșecuri.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)    
 
Citește și:
 
Volei
Iveta Stanchulova, componentă a Naționalei Bulgariei, achiziționată de CSM Constanța (GALERIE FOTO)

 
Volei
CSM Constanța, victorie cu CSU Medicina Târgu Mureș, după o revenire spectaculoasă (GALERIE FOTO +VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii