Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupte CS Medgidia, locul întâi pe cluburi la Memorialul „Nicolae Gheorghe“ (GALERIE FOTO)

ro

25 Mar, 2024 14:15 608 Marime text
 
Clubul Sportiv Medgidia a găzduit aproximativ 250 de sportivi din cinci țări, la ediția a II-a a turneului internațional de lupte Memorial „Nicolae Gheorghe“.
 
Regalul sportiv a fost dedicat luptelor greco-romane și luptelor feminine.
 
Competiția s-a adresat sportivilor născuți în anii 2016-2017, 2014-2015, 2011-2013, 2009-2010, U17 - 2007-2008, care au fost încadrați în 30 de categorii de greutate.
 
Luptătorii de la CS Medgidia au avut evoluții foarte bune și au ocupat locul întâi pe cluburi, iar la individual a impresionat cu numeroase medalii!
 
CS Medgidia a fost urmată pe podium de LPS Chișinău și ACS Călărași.
 
Medaliații CS Medgidia au fost:
 
Aur
 
Tomescu Maria
Mangri Vlad
Tanase Marian
 
Argint
 
Gheorghe Dalia
Astefanesei Maia
Baba Carmina
Nedelcu Gabriela
Ion Maria
Visan Antonio
Cantea Mario
 
Bronz
 
Strujac David
Popa Flavius
Tanase Alexandra
Gheorghe Sara
Voicu Stefania
Popa Ana-Maria
Moldoveanu Ana
Jaca Natalia
 

Felicitări copiilor noștri pentru rezultate și mulțumim tuturor participanților pentru această competiție, care a fost realmente frumoasă!, este mesajul CS Medgidia.

  
În etapa a șaptea din turneul play-off de promovare în Liga Națională de handbal, întrecerea masculină, CS Medgidia și CSM Reșița au remizat după un meci spectaculos, scor 29-29 (13-13), oferind fanilor o partidă plină de suspans și adrenalină în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia.
 

Ambele echipe au demonstrat o abilitate formidabilă în atac și apărare, mergând cap la cap pe tot parcursul confruntării. În ciuda eforturilor depuse de adversare pentru a obține victoria, partida s-a încheiat la egalitate. Meciul a fost marcat de momente extraordinare, răsturnări de situație și acțiuni spectaculoase. Acest rezultat determină și mai mult echipa noastră să se pregătească pentru următoarea etapă a competiției, în care vor continua să lupte pentru mult dorita promovare în Liga Națională, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 
Rezultate importante pentru CS Medgidia și la Cupa Kero Kentu K1 din Constanța!
 
Rezultatele obținute:
 
Locul 1
 
Andrei Daniel Crăciun
Bogdan Constantin Bucur
Antonio Ștefan Gradea
Raul Giuglea
Ayan Emre Boran
Gabriela Pavaloaie
Gabriela Larisa
 
Locul 2
 
David Ionuț Andrei
Alican Islambay
Andrei Robert Timofte
Alexandru Mario Iancu
Matei Ștefan Dragnea
Alin Ștefan Marcu
 
Locul 3
 
Marius Ionuț Bucur.
 

CS Medgidia a acaparat podiumul. Copiii noștri au reușit numai locuri de 1, 2 și 3, în competiția care a fost organizată la nivelul cluburilor sportive. Copii, juniori și seniori au intrat în corzi pentru a-și demonstra talentul și abilitățile în sportul acesta atât de intens și frumos! Felicitări, copii!, este mesajul CS Medgidia.

 
 
La turneul semifinal de la Focșani, echipa feminină de volei senioare CS Medgidia a câțtigat ambele meciuri susținute: 3-0 cu CSU Hygienium Galați și 3-1 cu CSM Focșani, calificându-se la turneul final al Diviziei A2.


 

Această victorie nu este doar rezultatul abilităților individuale ale jucătoarelor, ci și a muncii lor de echipă, a sprijinului incredibil din partea antrenorilor, staff-ului și suporterilor noștri pasionați. Suntem mândri de fiecare dintre ele! Mergem împreună cu gândul la călătoria frumoasă spre marea finală și sperăm la promovarea pe prima scenă a voleiului românesc, menționează CS Medgidia.

Clubul Sportiv Medgidia beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia. 

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:

 
Handbal
CS Medgidia, prima victorie în turneul play-off de promovare (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii