Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul II a scos Dunărea Călăraşi din Cupă Cristian Cămui - „Vrem să câştigăm cât mai multe meciuri“ (galerie foto)

ro

27 Aug, 2015 00:00 2270 Marime text
FC Viitorul II, echipă nou-promovată în Liga a III-a, la care au jucat şi câţiva fotbalişti de la prima formaţie, a eliminat Dunărea Călăraşi în faza a IV-a a Cupei României. Meciul s-a jucat la Ovidiu, iar gazdele s-au impus cu 3-0 (D. Gheorghe 19, Gavra 53, Al. Stoica 77) în faţa echipei care va evolua în noul sezon în Liga a II-a.

„A fost un meci normal de Cupă, în care ne-am mobilizat destul de bine. Echipa a jucat şi a câştigat. Jucătorii au avut atitudine şi au arătat multe pe teren. Sunt mulţumit de acest meci, dar mai avem lucruri de pus la punct, atât fizic, cât şi tactic. S-au schimbat unele aspecte din punct de vedere tactic, iar jucătorii când răspund, când nu răspund. Trebuie să le punem la punct uşor-uşor, de la etapă la etapă. Obiectivul nostru în Cupă e să câştigăm cât mai multe meciuri. E important ca aceşti copii să crească în valoare, iar pentru aceasta au nevoie de partide mai puternice. La Liga a IV-a era un anumit nivel, acum se schimbă datele problemei. Nu avem ca obiectiv promovarea în Liga a II-a. Ne dorim ca mulţi dintre copii să facă pasul către echipa mare“, a declarat Cristian Cămui, antrenor la Viitorul II, alături de Constantin Fălină.

„ Adversara noastră a avut mulţi jucători de la prima echipă. Rezultatul este unul nedrept. Am jucat destul de frumos, păcat că am comis unele greşeli. Jocul s-a rupt de la prima noastră eroare. Am văzut ce minusuri avem, vom lucra să le eliminăm, iar acum ne gândim la meciul de campionat din prima etapă. Această înfrângere ne-a adus cu picioarele pe pământ, o vom analiza foarte serios“, a spus şi principalul Dunării, fostul internaţional Ionel Ganea.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii