Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul Fântânele a câştigat Cupa României. Meci decis în prelungiri!

ro

30 Jun, 2017 22:34 7332 Marime text
Vicecampioana Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, Viitorul Fântânele, a câştigat în această seară faza judeţeană a Cupei României, ediţia 2017/2018.

Echipa pregătită de Adrian Foamete a învins în finală, la Agigea, CS Eforie, formaţia clasată pe locul cinci în ediţia recent încheiată a Ligii a 4-a.

Fântânele s-a impus cu 4-2 la capătul prelungirilor, după ce Eforie a condus cu 1-0 la pauză, iar după o oră de joc avea 2-0!

La finalul a 90 de minute, scorul a fost 2-2, astfel că s-a intrat în prelungiri, unde câştig de cauză a avut Fântânele.

Golurile au fost marcate de M. Oancea (70), Mihăilă (83), Rusu (109), C. Dincă (119), respectiv Bugu (41) şi Buciumeaţă (61).

Viitorul Fântânele a început meciul în alcătuirea: Cl. Puia (cpt.) - Butcaru, Rusu, Mihăilă, Lupu - Al. Ghiţă, M. Oancea, V. Oancea, Dincă - Veliche, I. Ciobanu. Au mai jucat D. Oancea, Clinciu şi Şt. Orleanu.

„A fost o partidă foarte frumoasă, în care experienţa superioară a jucătorilor noştri şi-a spus cuvântul pe final“, a declarat Adrian Foamete.

Fântânele va susţine următorul meci în competiţie pe 9 august, când va întâlni o echipă dintr-un alt judeţ.

Antrenorul echipei CS Eforie, Adrian Slave, a mizat pe următoarea formulă de start: Mociu - Bândar, Troacă, Bugu, E. Bolat, I. Comănaşi, Cl. Della (cpt.), Dumitra, D. Gheorghe, Buciumeaţă, Medjitov. Au mai evoluat Potoşcă, Anghel, M. Manea şi Ad. Başchir.

Partida a fost arbitrată de Adrian Stângă, din Agigea, cel care i-a oprit carnetul de legitimare lui Bogdan Buciumeaţă, de la CS Eforie, „pentru proteste şi ameninţări, pe terenul de joc, după fluierul de final“.  

Sursa foto: Facebook (Viitorul Fântânele) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii