Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Octavian Dobre, Ambasadorul României în Republica Irak, prezent la sediul DSU (FOTO)

ro

03 Aug, 2023 15:33 1284 Marime text
Sursa foto: DSU
  • „Astăzi, 3 august 2023, am avut deosebita onoare de a-l primi la sediul Departamentului pentru Situații de Urgență, pe E. S. domnul Radu Octavian Dobre, Ambasadorul României în Republica Irak”, transmite un comunicat din partea DSU.
 
„Astăzi, 3 august 2023, am avut deosebita onoare de a-l primi la sediul Departamentului pentru Situații de Urgență, pe E. S. domnul Radu Octavian Dobre, Ambasadorul României în Republica Irak”, transmite un comunicat din partea DSU.
 
În cadrul întâlnirii au fost discutate oportunitățile de cooperare între România și Irak în domeniul protecției civile.
 
Ambasadorul României în Irak a subliniat necesitatea stabilirii unor programe de colaborare între instituțiile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din România și cele din Irak în domeniul protecției civile.
 
În acest sens, România, având o vastă experiență și expertiză în domeniul protecției civile, poate oferi sprijin semnificativ Irakului în dezvoltarea capacităților sale în acest sector, prin pregătirea și răspunsul la dezastre, formarea personalului specializat și dezvoltarea capacităților tehnice necesare pentru a face față situațiilor de urgență.
 
De asemenea, dezvoltarea unui capitol de protecție civilă la Bagdad ar consolida prezența României în regiune și ar întări parteneriatul dintre cele două țări, a încheiat sursa citată.

Sursa foto: DSU
 
Citește și:
Cătălin Predoiu: „Un succes de echipă și un exemplu de bune practici în administrația românească în folosul cetățeanului.“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii