Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:02 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria Mihai Viteazu s-a calificat în finala Cupei României fără a juca

ro

16 Jun, 2016 00:00 1178 Marime text
 

Prima finalistă a Cupei României la fotbal, ediţia 2016/2017, faza judeţeană Constanţa, este Victoria Mihai Viteazu (locul 4 la Liga a IV-a), care a beneficiat în semifinale de neprezentarea formaţiei Dunărea Ostrov (locul 6 la Liga a IV-a).
 
„Am luat decizia de a nu merge la meciul de la Mihai Viteazu, în semn de protest faţă de împerecherea care s-a făcut. Ar fi trebuit să se respecte criteriul geografic, ca şi până acum, şi să jucăm cu AS Carvăn. Am anunţat AJF după sfertul de finală de la Mihail Kogălniceanu că, dacă rămâne împerecherea cu Mihai Viteazu, nu ne prezentăm. Nu putem bate 400 de kilometri dus-întors în semifinale, când avem Carvăn la zece kilometri. Anul trecut, am jucat în sferturi cu ei, le-am dat nouă, iar acum nu mai vor să joace, că sunt orgolii şi să nu se facă de râs. Păi dar ce, e pe alese? În sferturi, am jucat la Mihail Kogălniceanu, 300 de kilometri dus - întors, deşi Carvăn, Eforie, Agigea, Castelu sau Comana erau mai aproape. Ce facem, luăm toată România la colindat?”, a spus Gheorghe Ilinca, preşedintele echipei Dunărea Ostrov.
 
„Programarea s-a făcut după sferturile de finală. Ostrov a cerut să joace aproape de Constanţa, că are în echipă mulţi jucători din municipiu. Iar acum spune că de ce nu a fost programat cu Carvăn. Am evitat însă asemenea programare, ca şi Mihai Viteazu cu Fântânele, pentru a elimina riscul apariţiei unor incidente. Dar s-a ştiut cu două etape înainte care va fi împerecherea şi nu s-a contestat, iar acum se contestă. Alte echipe cum nu au comentat? Nu putem să lăsăm pe fiecare să-şi programeze meciurile cum vrea“, a spus şi Stere Guteanu, secretarul general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa.
Finala Cupei României va avea loc cel mai probabil marţi, 21 iunie, pe teren neutru.    

Arbitrii Bogdan Bercea şi Livian Marin, reţinuţi de la delegări

Comisia Judeţeană de Arbitri informează că doi „cavaleri“, Bogdan Bercea şi Livian Marin, au fost reţinuţi de la delegări, dar pot face contestaţie în termen de cinci zile, la Comisia de Apel a CJA.
 
„Arbitrul Bercea Bogdan se sancţionează conform art. 1, pct. 1.2, lit. c. din Anexa 5 la RODAAF, care prevede reţinerea de la delegări 4 (patru) etape, pentru întocmirea greşită sau incompletă a raportului de arbitraj, atunci când omisiunea sau greşeala a produs urmări pentru organele de specialitate, la jocul de Liga VI-a dintre echipele Ulmetum Pantelimon şi Pescarul Ghindăreşti, din data de 4 iunie.
 
Arbitrul Marin Livian (recidivist) se sancţionează conform art.1, pct. 1.2, lit. a. din Anexa 5 la RODAAF, care prevede reţinerea de la delegări 4 (patru) etape pentru neanunţarea în timp util a indisponibilităţii motivate, pentru a se putea lua măsuri de înlocuire la delegare, la jocul de Liga V-a dintre echipele Speranţa Nisipari şi Viitorul Pecineaga, din data de 12 iunie“, se arată pe site-ul oficial al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii