Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria Mihai Viteazu, învinsă la scor în Cupa României Buturuga mică nu a putut răsturna carul mare

ro

26 Aug, 2016 00:00 5147 Marime text
 

Victorie şi înfrângere pentru reprezentantele judeţului Constanţa în faza a doua naţională a Cupei României la fotbal. FC Viitorul II (Liga a III-a) merge mai departe, în vreme ce Victoria Mihai Viteazu (Liga a IV-a) şi-a încheiat aventura în competiţie. Faza a treia a fost programată pe 14 septembrie.

După 6-2 în faza întâi, cu Sportul Chişcani, FC Viitorul II a evoluat pe terenul colegei de serie din eşalonul al treilea CSM Olteniţa. Partida s-a încheiat cu succesul constănţenilor, scor 4-1 (1-1). Pentru formaţia pregătită de Cristian Cămui şi Vasile Mănăilă au marcat Alexandru Stoica (25, 66), Szabolcs Kilyen (49) şi Alexandru Măţan (72), în timp ce pentru gazde a punctat Marius Barbu (31). Din minutul 66, CSM Olteniţa a evoluat în inferioritate numerică, după ce portarul Ştefan Ciuculescu a fost eliminat. FC Viitorul II a jucat cu: Tordai - Căpuşă, Băluţă, Ghiţă, Kilyen (72 Panait) - Iani (78 Manole), Dumitrescu, Cicâldău - Ciobanu, Stoica, Cruceru (70 Măţan).

Conduşi cu 5-0

Câştigătoarea fazei judeţene Constanţa a Cupei României, Victoria Mihai Viteazu (antrenor, Cătălin Agafiţei) a eliminat în primul tur naţional Pescăruşul Sarichioi, cu 2-1, iar apoi s-a confruntat, tot pe teren propriu, cu Înainte Modelu (Liga a III-a). Oaspeţii s-au impus clar, cu 5-1 (4-0), golul de onoare al Victoriei fiind reuşit de Rânjă, în minutul 80, la 0-5. Echipa de start a gazdelor a fost: Borzea - Stoian, Croitoru, Judeanu, Muşat - Chelbosu, Olar, Crecan, Bardu - V. Gheorghe - Şt. Corbu. Au mai jucat Rânjă şi Bogleş.

Ştefan Corbu a ratat trei ocazii mari

„Scorul reflectă diferenţa din teren, cu toate că am avut şi noi trei ocazii mari, toate prin Ştefan Corbu. În minutul 3, la 0-0, a ratat singur cu portarul. O fază similară s-a petrecut şi la 0-2, când nu a putut puncta din 3 metri, în vreme ce, la 1-5, a trimis mingea în bară din 2 metri. Însă, cred că şi dacă am fi avut noi 3-0, tot ne mâncau. Diferenţa a fost foarte mare. Înainte Modelu are jucători valoroşi şi bine pregătiţi. În această vară, au efectuat două cantonamente, dintre care unul extern, în vreme ce eu, ca să fac o glumă, m-am bucurat că am putut să-i scot pe băieţii noştri de la muncă pentru acest meci. Modelu e bine susţinută financiar şi are ca obiectiv promovarea. Noi puteam spera la o calificare numai dacă nu întâlneam echipe precum FC Viitorul II sau Înainte Modelu, în faţa cărora şansele erau reduse. Însă, chiar şi aşa, faptul că am trecut de un tur naţional e onorant pentru noi”, a declarat Cătălin Agafiţei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii