Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veşti bune pentru sportiva Cristina Neagu. Ce spune kinetoterapeutul Dragoş Luscan

ro

13 Dec, 2018 20:49 2689 Marime text
România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin, asigurându-și prezenţa şi la Campionatul Mondial din 2019, scrie România TV. 

Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat în semifinalele Campionatului European din Franţa, de pe locul al doilea în grupa a II-a, şi va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris. În cealaltă semifinală se vor duela Franţa şi Olanda.

Din păcate, diagnosticul Cristinei Neagu a fost confirmat: ligament încrucișat anterior rupt. Căpitanul echipei naționale va continua să fie alături de echipă la Paris, iar stafful medical analizează toate opțiunile pentru o recuperare cât mai rapidă.

"În trecut au fost cazuri de fotbaliști români care s-au lăsat de sport după ce au suferit o accidentare similară cu a Cristinei Neagu. Dar ea are puterea să revină, este mult mai pregătită decât mulți dintre fotbaliști. Apoi ajută enorm tehnicile de recuperare actuale", a declarat Dragoș Luscan, expertul de la KinetoFit.

Dragoș Luscan a lucrat cu Cristina Neagu, el ajutatându-le pe tricolorele pregătite de suedezul Tomas Ryde să cucerească medaliile de bronz la Campionatul Mondial din 2015.

Licențiat în "Sport și performanță motrică" și "Kinetoterapie și motricitate specială" și absolvent al masterului "Nutriție și remodelare corporală" din cadrul UNEFS, Dragoș Luscan a lucrat cu echipele de polo și handbal masculin ale CSA Steaua București, echipele națională de handbal feminin și masculin ale României. În ultimii ani a fost alături de sportivi români din topul mondial, precum Simona Halep, Horia Tecău și Florin Mergea, pregătindu-i fizic și susținându-i în atingerea performanțelor lor.


Sursa foto: informatia.net 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii