Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Cojocaru, de la FC Viitorul, convocat la Naționala de Seniori

ro

04 Nov, 2020 22:34 3914 Marime text
Pentru partidele din această lună ale echipei naționale de seniori, selecționerul Mirel Rădoi l-a convocat pe portarul echipei, Valentin Cojocaru.

Naționala României va disputa trei partide în perioada următoare: la 11 noiembrie cu Belarus (la Ploiești, meci amical), la 15 noiembrie cu Norvegia (la București, în Liga Națiunilor) și la 18 noiembrie cu Irlanda de Nord (la Belfast, în Liga Națiunilor)

În vârstâ de 25 de ani, Valentin Cojocaru a fost integralist în toate cele 9 partide din acest sezon ale echipei FC Viitorul.

Felicitări, Vali, și mult succes și la echipa națională, a transmis FC Viitorul.

De asemenea, alți trei jucători de la FC Viitorul, atacantul Alexandru Mățan și fundașii Radu Boboc și Virgil Ghiță (căpitan la ultimele acțiuni ale României U21) au fost convocați de selecționerul Adrian Mutu pentru partida decisivă cu Danemarca, ultima din preliminariile Campionatului European din 2021.

Meciul România U21 - Danemarca U21 va avea loc la 17 noiembrie, la Ploiești, iar tricolorii pot fi siguri, în cazul unui nou succes, de a doua prezență consecutivă la turneul final C.E U21.

De asemenea, din lotul lărgit pentru acest meci face parte și mjilocașul Carlo Casap, acesta putând înlocui un eventual jucător ce ar deveni indisponibil până la ora partidei.

Sursa text: fcviitorul.ro; foto: 1 - ZIUA de Constanța; 2 - FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii