Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va găzdui meciurile SSC Farul de acasă Stadionul din Techirghiol, omologat pentru Liga a 3-a

ro

31 Aug, 2017 00:00 3553 Marime text
Marcel Lică, preşedintele executiv al SSC Farul, a declarat că, ieri, stadionul din Techirghiol a fost omologat de o comisie pentru a găzdui meciurile de pe teren propriu din Liga a 3-a ale echipei constănţene. 
 
Prima dispută oficială la Techirghiol a SSC Farul în campionat va fi miercuri, 6 septembrie, de la ora 17.00, cu Unirea Slobozia, restanţă din etapa întâi. După care, sâmbătă, 9 septembrie, SSC Farul va evolua tot la Techirghiol, în runda a treia, cu Agricola Borcea. Oficialii echipei constănțene au spus că SSC Farul va juca la Techirghiol până când formația va putea evolua din nou pe stadionul Farul, cât mai repede, se speră. Debutul „marinarilor“ în Liga a 3-a va fi vineri, 1 septembrie, de la ora 17.00, în deplasare cu FC Voluntari II (în etapa a doua).
 
O decizie a organizatorilor acestei confruntări a stârnit „dezamăgirea şi regretul“ SSC Farul. „Suporter Spirit Club Farul Constanţa doreşte să-şi exprime dezamăgirea şi regretul cu privire la decizia organizatorilor partidei cu FC Voluntari 2, de vineri, 1.09.2017, ora 17.00, de a acorda suporterilor echipei oaspete doar 50 de bilete. Nu ştim câţi suporteri farişti vor reuşi să facă această deplasare, având în vedere că meciul este programat într-o zi lucrătoare. Dar credem că această decizie, chiar dacă este bazată pe interpretarea prevederilor regulamentului, este una de natură să prejudicieze interesele ambelor cluburi. Fiind un club înfiinţat de suporteri, ţinem mereu să-i avem aproape, pentru că ştim cât de importantă este contribuţia lor, mai ales la un meci de debut. Nu ştim câte echipe din seria noastră au susţinători şi nici câţi dintre ei îşi însoţesc favoriţii şi atunci când joacă în deplasare. Dar ştim cu siguranţă un lucru: suporterii noştri vor fi întotdeauna alături de noi, indiferent unde vom juca! Pentru că nu există fotbal fără suporteri!“, este mesajul SSC Farul, postat pe Facebook.
 
Sursa foto: Facebook (SSC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii