Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:12 23 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Urmează confruntarea cu CS Agigea Când speră SSC Farul că stadionul ar putea intra în reabilitare

ro

04 Nov, 2016 00:00 2307 Marime text
Patronii echipei nou-înfiinţate Suporter Spirit Club Farul nu au abandonat ideea de a prelua stadionul falimentarei FC Farul SA, după şedinţa Consiliului Local Municipal în care a fost respins proiectul de hotărâre pentru preluarea stadionului Farul din Constanţa de către Consiliul Local în vederea reabilitării acestuia. Într-o conferinţă de presă, staff-ul aflat în conducerea SSC Farul a anunţat că, după şedinţa CLM de luni, 31 octombrie, au purtat discuţii cu o parte dintre consilierii locali care s-au opus proiectului, discuţii care au avut loc şi ieri, cu o parte dintre consilierii locali PNL.
 
„După cum ştiţi, proiectul nu a trecut. Joi am avut o întâlnire cu o parte dintre consilierii locali de la PNL. Am participat aproximativ 20 de persoane din partea Clubului de Fotbal SSC Farul, conducerea echipei, antrenorul şi consilieri PNL. După prezentarea problemelor pe care le-au avut în vedere la votul de luni, s-au tras nişte concluzii importante: stadionul Farul aparţine în continuare SC Farul SA, aflată în procedură de insolvenţă şi faliment“, a explicat directorul tehnic al SSC Farul, Viorel Farcaş.
 
Acesta a explicat că abia după finalizarea procedurii de insolvenţă şi radierea societăţii stadionul Farul va fi preluat de către Guvern, din acel moment putând începe demersurile pentru ca administraţia locală să preia stadionul Farul, care a fost dat în folosinţă societăţii falimentare SC Farul SA, prin hotărâre de Guvern. Farcaş a estimat că administraţia locală ar putea prelua stadionul în cel puţin şase luni, în funcţie de cum se desfăşoară procedura de insolvenţă. Până atunci, echipa se va antrena în continuare pe stadionul de pe strada Primăverii.

Vor însoţi echipa la Agigea

Suporterii şi susţinătorii echipei constănţene care îşi doresc să ducă mai departe spiritul Farul au anunţat că, pentru meciul pe care liderul Ligii a 4-a - SSC Farul îl va disputa cu echipa de pe locul 2 din clasament, CS Agigea, se vor aduna şi vor însoţi echipa până la Agigea.
 
„SSC Farul îşi asumă responsabilitatea pentru deplasarea care va avea loc la Agigea. Ne vom întâlni sâmbătă, la ora 10.00, în curtea clubului şi ne vom deplasa în coloană, ca şi la Eforie“, a anunţat unul dintre membrii fondatori şi cotizanţi ai echipei SSC Farul.
 
Referitor la meciul pe care SSC Farul îl va disputa sâmbătă cu CS Agigea, de la ora 12.00, antrenorul echipei, Ion Barbu, a declarat că nu se teme de această confruntare, cu toate că vor întâlni echipa care se luptă pentru primul loc în campionat.
 
„Sâmbătă întâlnim ocupanta locului 2, o echipă care are până acum un singur egal, sunt jucători care au fost în curtea FC Farul Constanţa, îi ştiu, îi cunosc bine, dar în momentul de faţă cred că valoarea este de partea noastră şi nu cred că vor fi probleme. Ţinând cont că acum întâlnim Agigea, care este la două puncte de noi, cu siguranţă vor juca la intimidare. Dar, exact cum am spus, nu cred că vor fi probleme, noi vom avea şi suporterii lângă noi şi vom avea o şansă în plus“, a declarat Ion Barbu.

Etapa de sâmbătă

În etapa a 15-a din Liga a IV-a se vor confrunta, sâmbătă, 5 noiembrie: CS Năvodari - CS Eforie (ora 14.00), CS Agigea - SSC Farul Constanţa (ora 12.00), Viitorul Fântânele - Unirea Topraisar (ora 12.00), Farul Tuzla - Gloria Băneasa (14.00), CS Portul Constanţa - Ştiinţa Poarta Albă (12.00), Avântul Comana - Victoria Mihai Viteazul (14.00), CFR Constanţa - CS Mihail Kogălniceanu (13.00), Sparta Techirghiol - Gloria Albeşti (12.00). Duminică, 6 noiembrie, se va disputa meciul dintre CSO Ovidiu şi Voinţa Valu lui Traian, de la ora 14.00.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii