Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmăreşte Farul Constanţa pista Denis Alibec? Ce a spus Gică Hagi (VIDEO)

ro

04 Jan, 2022 19:11 3832 Marime text
  • Atacantul Denis Alibec a fost împrumutat în vara anului trecut de Kayserispor la CFR Cluj.

La conferinţa de presă de astăzi, de la prima zi de pregătire din noul an a Farului Constanţa, Gică Hagi, managerul echipei de pe litoral, a fost întrebat dacă atacantul Denis Alibec (împrumutat de Kayserispor la CFR Cluj) este una dintre pistele perioadei de transferuri ale „marinarilor“.

Încă nu suntem bogaţi. E un jucător foarte bun, foarte talentat, e de-al casei, Farul l-a crescut, dar nu suntem bogaţi. Şi în primul rând, nu cred că ne-am eliberat pe acel post. Dacă nu pleacă nimeni, nu cred că se poate discuta de acest aspect, al pistei Alibec. Avem cel mai bun atacant din România, îl avem pe Petre, care a marcat goluri. Avem doi nouari. Alibec e un jucător extraordinar, dar e greu să vorbim acum de el, să ne gândim la el. E la un nivel, are cota lui. Dacă îmi faceţi voi contractul, plătiţi voi, atunci e bine (n.r. către ziarişti). Sau dacă vine gratis. În momentul de faţă, Alibec e un jucător care trebuie să joace titular, dacă vine. Iar noi îi avem pe Jefte şi pe Adi Petre, unul tânăr, celălalt de vârstă medie. Aşa că e foarte greu. Iar al treilea punct e salariul, care e imposibil. Noi nu suntem cei bogaţi din România. Sunt alţii care au banii, a răspuns Gică Hagi.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi:


Fotbaliștii de la Farul Constanța, primul antrenament al anului (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii