Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Up to Postăvaru“ Ciclism într-un peisaj de basm. Adrian Moldoveanu, de la CS Medgidia, în plutonul fruntaș (galerie foto)

ro

01 Oct, 2021 00:00 2765 Marime text

 
  • În concursul „Up to Postavaru“, participanții s-au luptat pentru a scoate cel mai bun timp la deal.
 
Adrian Moldoveanu, antrenorul secției de ciclism a CS Medgidia, dar și sportiv activ, se menține în continuare în plutonul fruntaș la competițiile la care participă pe plan intern.
 
Desfășurată într-un peisaj de poveste, întrecerea „Up to Postăvaru“ i-a adus rutierului de pe litoral prezența între primii cicliști. „Adrian Moldoveanu a reușit locul 6 la concursul «Up to Postavaru», la categoria 30-39 de ani, și locul 20 la general, într-o competiție în care participanții s-au luptat pentru a scoate cel mai bun timp la deal. Adi a tras tare și ca de fiecare dată a reușit să se autodepășească în una dintre cele mai interesante și dinamice curse de ciclism“, este mesajul CS Medgidia.
 
Într-o competiție anterioară, la BikeXpert Alpine Challenge, în tura medie de 44 km, Adrian a reușit locul 10, la Master 2 și locul 30 la general, din 230 de participanți. Iar la o altă competiție, Royal Race de la Câmpina, în tura medie a ieșit pe primul loc la Master 2 și a cucerit locul 9 la general, din 100 de participanți.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

 
Citește și:
 
Ciclism
Adrian Moldoveanu, antrenorul de la CS Medgidia, primul la Royal Race. Rezultate bune și pentru elevii săi (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii