Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Unul dintre cele mai frumoase meciuri“ CSU Neptun Constanța a pierdut in extremis cu CSU Știința București

ro

08 Jan, 2020 20:20 1441 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța a înregistrat, astăzi, prima înfrângere din acest sezon al Diviziei A, seria B, cedând la limită, scor 21-22, în fieful rivalei din campionat, CSU Știința București.

CSU Neptun ocupa înaintea partidei primul loc, iar formația din capitală era a doua, la egalitate de puncte după 11 meciuri susținute.

Echipa de pe litoral a condus la pauză cu 10-9 și a cedat în ultimele secvențe ale partidei!

În urma acestui eșec, CSU Neptun a coborât pe locul doi în clasament, având 31 de puncte, după zece victorii, un egal și o înfrângere, CSU Știința urcând pe prima poziție, cu 34 de puncte.

CSU Neptun Constanța prestează unul dintre cele mai curajoase meciuri de până acum cu CSU Știința București. Fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au condus la pauză la un gol diferență, 9-10, au făcut o repriză secundă foarte bună însă pe final nu au reușit să materializeze ultimul atac iar gazdele s-au impus la un gol diferență, 22-21 scor final. A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri ale seriei cu o atitudine în teren de admirat. Sperăm într-o recuperare cât mai rapidă a Andreei Pintilie, jucătoare pe care nu ne vom putea baza în această perioadă din cauza unei accidentări! Felicitări ambelor echipe pentru handbalul prestat!, se arată pe pagina de Facebook a CSU Neptun.

Golurile CSU Neptun din acest meci au fost înscrise de Ana Oprică - 8, Mihaela Stănciulescu - 6, Narcisa Verde - 3, Bianca Căldare - 2 şi Ana Maria Gîjulete - 2.

În runda următoare, CSU Neptun va evolua tot în deplasare, sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 11.00, cu CSM Bucureşti DivA (locul 3, 21 de puncte).

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii