Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius“ Constanța Diana Șamanț, desemnată MVP la Campionatul European Universitar 2023

ro

20 Jul, 2023 16:07 1071 Marime text
 
Echipa feminină de handbal a Universității „Ovidius“ din Constanța a devenit campioană europeană universitară, cu ocazia competiției desfășurate la Podgorica, în Muntenegru.  

Studentele Universității „Ovidius“ au câștigat finala contra echipei Universității Maghiare de Științe ale Sportului, cu scorul de 24-20.

În plus, handbalista Diana Șamanț, de la CSM Deva, a fost declarată cea mai valoroasă jucătoare (MVP) a finalei competiției.
 

„Premiul de MVP a venit ca un plus de recunoaștere a eforturilor depuse, alături de victoria echipei, fără de care nu l-aș fi putut obține. Sunt foarte fericită și mândră pentru titlul de campioană dobândit, munca și dedicarea noastră și-au spus cuvântul și am reușit să avem cel mai frumos rezultat. Le mulțumesc atât antrenorilor, cât și colegelor de echipă pentru această experiență încununată cu medaliile de aur”, a precizat Diana Șamanț, după cum a transmis Biroul de presă al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa.

.
Echipa UOC este prima formație feminină de handbal a unei universități din România care câștigă Campionatul European Universitar.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Handbal
Echipa Universității „Ovidius“ Constanța, campioană europeană universitară. „Ne-am atins visul!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii