Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Echipa Universității „Ovidius“ Constanța, campioană europeană universitară. „Ne-am atins visul!“ (GALERIE FOTO)

ro

15 Jul, 2023 08:33 1307 Marime text
 
 
Echipa feminină de handbal a Universității „Ovidius“ din Constanța a fost de neînvins și în finala Campionatului European Universitar de la Podgorica (Muntenegru), astfel că formația pregătită de conf. univ. dr. Adrian Georgescu și conf. univ. dr. Florin Cazan a realizat marea peformanță a cuceriririi titlului continental!
 
În meciul pentru aur, reprezentanta Constanței și a României a dispus de Universitatea Maghiară de Științe ale Sportului cu 24-20.
 

Ne-am atins visul, am luat medalia de aur! Fetele de aur ale Universității “Ovidius” au luptat din răsputeri din primul până în ultimul minut al finalei Campionatului European Universitar. După un meci foarte echilibrat, în care dăruirea, determinarea și în primul rând ECHIPA au făcut diferența, fetele de aur, alături de profesorii de aur, conf.univ.dr. Adrian Georgescu și conf.univ.dr. Florin Cazan, au adus pe malul mării medaliile cele mai strălucitoare. Visul a devenit realitate prin voi. Împreună, ați scris un nou capitol în Cartea de Istorie a Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității “Ovidius” din Constanța. Mulțumim conducerii Universității „Ovidius” din Constanța, domnului rector conf.univ.dr. Dan Marcel Iliescu și Federației Sportului Școlar și Universitar, doamnei director Claudia Georgescu, pentru sprijinul și încrederea acordată! Felicitări fetelor! Sunteți extraodinare! Sunteți de excepție! Felicitări domnilor profesori conf.univ.dr. Georgescu Adrian și conf.univ.dr. Cazan Florin! Vă mulțumim pentru aceste momente unice! Împreună suntem FEFS Constanța!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Facultatea de Educație Fizică și Sport“, în care se subliniază și susținerea primită de un sponsor.

 
Lotul Universității „Ovidius“ din Constanța: Alexandra Sorina Perianu (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud), Ana Maria Micu (CSM Galați), Mădălina Gabriela Conache (CSM Galați), Iasmin Elena Ichim (CSM Galați), Andreea Corban (CSM Galați), Daniela Corban (CSM Galați), Ștefania Epureanu (CS Activ Prahova Ploiești), Alexandra-Mihaela Orșivschi (CSM Deva), Diana-Anamaria Șamanț (CSM Deva), Mirabela Gabriela Coteț (Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu), Ștefania Claudia Gheorghe (CSM Unirea Slobozia), Dana Matei (CSU Neptun Constanța), Claudia Marina Condurache (Krisstiandstad), Tanc Maria (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud).
 
Sursa foto: Facebook („Facultatea de Educație Fizică și Sport“)  
   
Citește și:


Handbal
Echipa Universității „Ovidius“ din Constanța, finalistă la Campionatul European Universitar (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii