Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Cluj - FC Farul, în Liga a 2-a Ianis Zicu - „Avem șansa să încheiem anul în play-off”

ro

01 Dec, 2020 00:00 2302 Marime text
  • Partida nu s-a disputat la data stabilită inițial din pricina cazurilor de Covid-19 de la echipa clujeană.
  • FC Farul se află pe locul opt, cu 20 de puncte, în timp ce U Cluj ocupă poziția a 13-a, cu 7 puncte.
  • Meciul e unul special pentru portarul farist Cosmin Dur-Bozoancă, cel care a evoluat și la Universitatea.
 

FC Farul Constanța susține miercuri, 2 decembrie, de la ora 16.45, meciul din deplasare cu Universitatea Cluj, restanță din etapa a 11-a a Ligii a 2-a.

Partida nu s-a disputat la data stabilită inițial din pricina cazurilor de Covid-19 de la echipa clujeană. În clasament, FC Farul se află pe locul opt, cu 20 de puncte, având însă două partide în minus, în timp ce U Cluj, care a disputat și ea tot 12 meciuri până acum, ocupă poziția a 13-a, cu 7 puncte.


„Sunt într-o situație disperată”

„Un meci foarte greu, ei vin după o serie nefastă în campionat, au trei partide fără niciun punct. Din punctul meu de vedere vor da maximum, pentru că sunt într-o situație disperată, iar dacă nu vor câștiga, vor avea șanse de doar 20 la sută pentru a prinde play-off-ul. Noi ne dorim foarte mult să obținem cele trei puncte, pentru că așa avem șansa să încheiem acest final de an, cu siguranță, în play-off”, a declarat Ianis Zicu, antrenorul FC Farul.
 

Se anunță vreme urâtă la Cluj

Tehnicianul constănțean crede că partida e una importantă, dar nu poate spune că e și decisivă. „Are importanță foarte mare, ținând cont de toată perioada și munca pe care am depus-o în trecut. Este important să facem tot ce putem ca să obținem cele trei puncte. O victorie ne-ar asigura în mare parte prezența în acest final de an în play-off și o altă abordare înaintea ultimelor cinci partide din sezonul regular, pentru a putea rămâne în play-off. Am văzut că se anunță vreme urâtă la Cluj. Va fi destul de frig, dar suntem sportivi, am mai jucat în astfel de condiții. Cred că jucătorii trebuie să fie pregătiți să joace pe orice teren și la orice temperatură. Fac asta de mici și nu cred că acest lucru poate să fie o scuză în cazul în care nu obținem un rezultat pozitiv”, a arătat Ianis Zicu.


Meci special pentru Cosmin Dur-Bozoancă

Portarul farist Cosmin Dur-Bozoancă a precizat: „E un meci pe care vrem să-l câștigăm. Venim după două victorii, una în Cupă, foarte importantă pentru noi, pentru că ne dă un moral foarte ridicat. Un meci special pentru mine pentru că am jucat acolo, au fost doi ani foarte frumoși, m-am simțit foarte bine. Acum sunt aici, la Farul, și trebuie să-mi fac treaba cât mai bine bine pentru echipă. Faptul că se joacă fără spectatori este un minus, dar ambientul de acolo este unul care cred că place oricărui fotbalist. Este un stadion frumos și trebuie să mergem să jucăm cu foarte mare plăcere. Trebuie să fim pregătiți și să ne adaptăm cât mai repede la ce o să fie acolo. Ne dorim victoria, numai la asta ne gândim și sper să o și obținem. Ne interesează doar de noi și de cele trei puncte”.

Sursa foto: Facebook (FC Farul)


Citește și:

Farul Constanța Ianis Zicu, la prima victorie ca antrenor contra unei echipe de Liga 1


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii