Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupa Revolution Family din Constanța a câștigat din nou concursul Hip Hop International Romania și va evolua la o întrecere internațională, în SUA (VIDEO)

ro

10 Jun, 2022 12:26 4234 Marime text
  • Trupa de pe litoral s-a impus în șapte dintre ultimele opt ediții ale întrecerii, având șase victorii la rând.


O nouă performanță deosebită pentru trupa „Revolution Family“ a școlii „Revolution Dance Studio“ din Constanța, care a câștigat concursul Hip Hop International Romania 2022!

Reușita îi duce pe tinerii componenți ai formației la o întrecere internațională, Hip Hop World Competition, care va avea loc în SUA, în perioada 6-13 august a.c.

Întrecerea Hip Hop International România 2022 a avut loc la București, iar, în urma unei evoluții de top, trupa constănțeană și-a redobândit titlul suprem. Între 2015 și 2021, „Revolution Family“ ocupase locul întâi, iar anul trecut s-a clasat pe poziția secundă.

Campionii niciodată nu renunță! Ne-am redobândit titlul la Hip Hop International Romania și avem la activ 7 ani din 8 în care am câștigat competiția. Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au susținut într-un număr așa de mare și care ne oferă mereu energie și dragoste!, este mesajul trupei, care îl are coregraf pe Silviu Oeru.

 
Din trupa campioană fac parte Silviu Oeru, Maria Manea, Lavinia Vasile, Andrei Apostol, Daniela Șteflea, Bianca Bistreanu, Andrei Predoi, Nicolae Chiriac, Loredana Rusu, Ioana Marin, Sara Coman, Gabriela Boldea, Andreea Dincă, Amalia Costea, Armand Săvulescu, Alin Popa, Maya Joian, Andreea Bică și Loredana Dicu.
 

Au concurat trupe din toată țara, iar noi am fost cei mai buni, continuând evoluțiile foarte bune din anii trecuți. Am obținut cel mai mare punctaj din concurs, a declarat Silviu Oeru.

 
Totodată, la Hip Hop International Romania 2022, Andrei Predoi a urcat pe podium, ocupând locul trei, și la categoria Hip Hop 1 vs 1 Battle (18+).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Revolution Dance Studio)     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii